Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Daniel Pavel și-a dus noua iubită la Saga Festival. Fanii au reacționat imediat

Daniel Pavel și-a dus noua iubită la Saga Festival. Fanii au reacționat imediat
12

de Andra Stana,

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2022, a participat la Saga Festival, un eveniment organizat în weekend în București. El a avut-o alături pe noua lui iubită. Cum au reacționat fanii vedetei de la Pro TV la vederea fotografiilor cu cei doi din mediul online. Până și Cătălin Măruță a avut ceva de comentat.

Cine este noua iubită a lui Daniel Pavel

Pe final de 2021, Daniel Pavel a găsit din nou dragostea. Atunci, înainte ca el să plece în Republica Dominicană, prezentatorul Survivor România a început o relație cu frumoasa Ana Maria Pop.

Partenera lui Daniel Pavel a terminat Facultatea de Drept din Cluj, dar a renunțat la cariera de avocat pentru a deveni actriță, potrivit click.ro. În urmă cu 8 ani, ea a absolvit un curs de actorie. Mai mult, aceasta a jucat și în filmul „Palatul Pionierilor”, o producție care a fost prezentată la Cannes.

captură Instagram

Acum, iubita lui Daniel Pavel este chief operating officer la o companie care a intrat pe piața din România în 2016. Iubita lui Daniel Pavel nu e străină de lumea mondenă. Ea a mai fost împreună și cu Horia Tecău și cu Ricardo Cadu, un fotbalist portughez care a jucat la CFR Cluj.

Daniel Pavel și iubita lui au mers în weekend la Saga Festival

Cu toate că preferă să fie discreți în ceea ce privește relația lor, cei doi au fost împreună la Saga Festival, eveniment ce a avut loc în weekend, în București.

Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop s-au afișat împreună la Saga Festival. Prezentatorul Survivor România a publicat două imagini în mediul online, iar urmăritorii săi au reacționat. Fotografiile au adunat aproape 20.000 de like-uri în doar o zi de la publicarea în mediul online.

Daniel Pavel a postat imagini cu ei doi pe internet, spre încântarea celor care îl urmăresc în mediul online. De asemenea, și Ana Maria a avut câteva fotografii cu care a vrut să se mândrească pe Instagram.

Printre primii care au avut ceva de comentat în dreptul fotografiei postate de Daniel Pavel se află colegul său de televiziune Cătălin Măruță. Acesta a lăsat un comentariu cu o față ce avea inimioare în dreptul ochilor.

Iubita lui Daniel Pavel a scris un mesaj romantic pe Instagram: „Te iubesc, my Saga Love”.

Daniel Pavel și-a dus noua iubită la Saga Festival. Fanii au reacționat imediatIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Foarte frumoși sunteți. Vă stă bine împreună”, „Superbă! Doamne ajută să fiți veșnic împreună!”, „Domnu Dan, te-ai îndrăgostit ❤️❤️”, „Foarte adevărat sunteți superbi minunați, vă doresc fericire și iubire”, au scris și fanii prezentatorului Survivor România 2022.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton