Homepage  / Vedete româneşti

Daniel Pavel și iubita lui, imagini de vis din vacanță. Ana Maria arată impecabil în costum de baie

Daniel Pavel și iubita lui, imagini de vis din vacanță. Ana Maria arată impecabil în costum de baie
9

de Roxana Mirea,

Daniel Pavel trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ana Maria Pop, de mai mult de jumătate de an. Acum, cei doi se bucură de o vacanță de vis în Franța, mai exact în Antibes, care este una din cele mai importante stațiuni de pe Coasta de Azur. Recent, Daniel Pavel și iubita lui au publicat imagini de vis din vacanță.

Daniel Pavel, imagini de vis cu iubita din vacanță

Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, se bucură de clipe de relaxare într-o vacanță de vis în Franța. Iubita prezentatorului emisiunii „Survivor România” a publicat o serie de imagini romantice pe contul ei de Instagram. Imaginile reprezintă dovada clară că pentru Daniel Pavel și iubita lui dragostea plutește în aer.

Fotografiile au fost realizate în timp ce îndrăgostiții se aflau la piscină, iar Ana Maria Pop a arătat superb într-un costum de baie verde, din două piese.

„L’amour… (n.r. iubirea)”, a scris Ana Maria în dreptul imaginilor cu Daniel Pavel.

Daniel-Pavel-imagini-de-vis-cu-iubita-din-vacanta-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Pe de altă parte, în prima seara din vacanța lor, Daniel Pavel și iubita lui au încins ringul de dans. Cei doi au publicat un clip cu dansul lor, iar fanii au rămas surprinși să vadă cât de talentați sunt.

Prima noapte de vacanță! Dansatorul mea perfect…”, a scris iubita lui Daniel Pavel în dreptul clipului cu ei doi dansând.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton