Homepage  / Vedete străine

Daniel Radcliffe rupe tăcerea despre serialul Harry Potter. Ce spune despre apariția lui în proiectul HBO Max

Daniel Radcliffe rupe tăcerea despre serialul Harry Potter. Ce spune despre apariția lui în proiectul HBO Max
10

de Roxana Mirea,

Daniel Radcliffe a vorbit despre serialul Harry Potter și a dezvăluit dacă fanii îl vor vedea sau nu în noua adaptare după cărțile lui J.K. Rowling. S-a scris că fiecare sezon din viitorul serial va prezenta povestea din câte un volum al seriei de cărți „Harry Potter”.

Daniel Radcliffe, despre serialul Harry Potter

La câteva luni după ce HBO Max a anunțat un angajament de 10 ani pentru o adaptare TV a romanelor „Harry Potter” ale lui J.K. Rowling, Daniel Radcliffe – care l-a interpretat pe vrăjitorul titular în seria de filme de la Warner Brothers din 2001 până în 2011 – își dă binecuvântarea pentru orice tânăr actor care va fi suficient de norocos pentru a-i prelua mantia, potrivit tvline.com.

Serialul ar urma să se bazeze pe seria originală de cărți, nu pe un spin-off, precum seria de filme „Fantastic Beasts”. Mai mult, fiecare sezon ar prezenta povestea din câte un volum, ceea ce înseamnă că serialul s-ar întinde cu ușurință pe mai mulți ani.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I 2010Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Radcliffe spune, de asemenea, destul de categoric, că nu va fi cazul ca el să apară în viitorul serialul. Nu este prima dată când actorul respinge ideea de a-l interpreta din nou pe Harry Potter.

Din câte am înțeles, încearcă să înceapă de la zero și sunt sigur că oricine va face sezoanele va dori să își lase propria amprentă și, probabil, nu va trebui să se gândească cum să-l facă pe bătrânul Harry să apară undeva”, a declarat Radcliffe pentru ComicBook.com. „Așa că, cu siguranță, nu o voi căuta în niciun fel. Dar le urez, evident, tot norocul din lume și sunt foarte încântat să predau această torță. Dar nu cred că este nevoie ca eu să o transmit fizic.”

Acest reboot al filmelor Harry Potter a primit deja reacții negative din partea publicului pentru că Rowling a fost numită ca producător executiv. În ultimii ani, declarațiile lui Rowling privind sexualitatea și genul au fost considerate pe scară largă ca fiind transfobice.

Ca răspuns la aceste reacții negative, Rowling a scris pe Twitter: „O veste îngrozitoare, pe care mă simt datoare să o împărtășesc. Activiștii din mențiunile mele încearcă să organizeze încă un boicot la adresa muncii mele, de data aceasta a serialului Harry Potter. Ca și cum a fi prevăzător înseamnă a fi pregătit din timp, mi-am luat precauția de a pune la dispoziție un stoc mare de șampanie.”

Première du film „Fantastic Beasts and Where to Find Them” au Lincoln Center à New YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 10

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton