Homepage  / Vedete / Vedete străine

Daniel Radcliffe revine pe marile ecrane cu un personaj negativ. În ce film va juca

Daniel Radcliffe revine pe marile ecrane cu un personaj negativ. În ce film va juca

de Redactia Tvmania

Daniel Radcliffe (31 de ani) s-a alăturat distribuției viitoarei comedii romantice „The Lost City of D”. Actorul cunoscut pe toată planeta ca interpret al lui Harry Potter va juca alături de Sandra Bullock (56 de ani) și Channing Tatum (41 de ani), informează variety.com. 

 

Deși Daniel Radcliffe este cunoscut în special pentru excelenta sa interpretare din seria „Harry Potter”, a mai jucat roluri negative, precum rolul lui Walter, crudul magnat din „Now You See Me: Jaful perfect 2” (2016). El a mai apărut recent în serialul HBO „Creatorii de miracole”, ajuns la sezonul al treilea, în comedia de acțiune „Guns Akimbo” (alături de Samara Weaving, cunoscută din serialul Netflix „Hollywood”) și în thrillerul „Evadare din Pretoria”, alături de Sam Neill. 

Filmul cu Sandra Bullock și Channing Tatum se anunță o comedie romantică plină de energie și aventură. „The Lost City of D” va fi produs de studiourile Paramount, iar lansarea sa va avea loc pe 15 aprilie 2022. Povestea va fi asemănătoare cu cea din excelenta comedie de aventuri „Idilă pentru o piatră prețioasă” (1984), cu Michael Douglas și Kathleen Turner, unul dintre cele mai îndrăgite filme ale epocii sale. 

Sandra Bullock (care va fi și producătoare) va interpreta aici o scriitoare convinsă că nimic nu poate fi mai rău decât să fie blocată într-un turneu de promovare a noii ei cărți împreună cu decorativul manechin care apare pe coperta cărții (interpretat de Channing Tatum). Ea se convinge însă de contrariul după ce o încercare de răpire îi duce pe amândoi în junglă, într-o aventură periculoasă. Experiența îi va apropia pe cei doi, dându-le prilejul să treacă printr-o mulțime de primejdii, dar și să savureze tot romantismul său. 

 

Titlul noii comedii face trimitere la cunoscutul film de aventuri „The Lost City of Z” (2016), cu Charlie Hunnam, Robert Pattinson și Sienna Miller, ecranizare a lui James Gray după romanul lui David Grann, al cărui erou era obsedat de căutarea ruinelor unui oraș antic în inima junglei amazoniene. „The Lost City of D” va fi regizat de Adam și Aaron Nee, iar scenariul va fi semnat de Dana Fox. De curând s-a alăturat distribuției și tânăra Patti Harrison, cunoscută din serialul „BoJack Horseman” și din filmul „O simplă favoare”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton