Homepage  / Vedete străine

Daniel Radcliffe a dezvăluit sexul copilului. Cum este cariera lui afectată de viața de tătic

Daniel Radcliffe a dezvăluit sexul copilului. Cum este cariera lui afectată de viața de tătic
7

de Roxana Mirea,

Daniel Radcliffe și iubita lui, Erin Darke, au devenit părinți pentru prima dată în aprilie, însă nu au dezvăluit sexului copilului, asta până acum. Actorul din „Harry Potter” a vorbit despre viața de părinte și modul în care îi afectează cariera faptul că a devenit tată.

Daniel Radcliffe, despre viața de proaspăt tătic

Daniel Radcliffe este un tatăl mândru al… unui băiețel! Radcliffe și iubita lui, Erin Darke, au devenit părinți pentru prima dată în aprilie, dar nu dezvăluiseră sexul copilului. În timpul unui interviu pentru ET, înainte de premiera sezonului 4 al serialului lui Radcliffe, „Miracle Workers” /„Creatorii de miracole”, actorul din filmele „ Harry Potter” a vorbit despre viața de proaspăt tătic.

Este grozav. Este o nebunie și este ceva intens, dar el este minunat, iar Erin este uimitoare – este un adevărat privilegiu să petrecem acest timp cu el”, a spus Radcliffe. „Întotdeauna m-am gândit să-mi iau ceva timp liber, ceea ce nu toată lumea poate face, așa că pot să fiu aici cu el foarte mult timp, ceea ce este minunat. Deci, ne simțim foarte bine”

Deși băiețelul lor are doar câteva luni, Daniel Radcliffe a spus că nou-născutul va fi un factor decisiv în proiectele în care se va implica în continuare.

„Cred că da, cu siguranță. Nu a afectat încă lucrurile, dar îmi place foarte mult să petrec timp cu el și cred că o să-mi lipsească atunci când mă voi întoarce la muncă mai târziu în acest an”, a împărtășit Radcliffe. „Așa că, cu siguranță voi fi un pic mai selectiv – nu mai selectiv, am fost întotdeauna selectiv, dar cred că probabil voi lucra mai puțin în următorii ani.”

Nu mă voi opri niciodată. Cred că asta nu este bine nici pentru mine”, a continuat el.

TIFF – Weird: The Al Yankovic StoryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Daniel Radcliffe, despre serialul Creatorii de miracole

În ceea ce privește proiectul său actual, „Miracle Workers”, Radcliffe a spus că totul este „minunat” cu privire la participarea la seria antologică.

Este unul dintre motivele pentru care am vrut să fac serialul de la bun început”, a spus Radcliffe. „Întotdeauna a fost gândit să fie acest serial antologic în care, odată ce am trecut cu brio de materialul sursă în primul sezon, am sărit de colo-colo și am făcut diferite chestii de comedie în diferite cadre în fiecare an.”

El a continuat cu privire la serial, care în acest sezon are loc într-o lume post-apocaliptică: „Bucuria este că poți să te întorci și să faci ceva diferit de fiecare dată și să vezi ce fac ceilalți, ceea ce este nou, minunat și nebunesc. Așa că acest sezon a fost foarte, foarte bun pentru asta, pentru că toată lumea face, cred, lucruri foarte, foarte diferite.”

Serialul de comedie a fost lansat în 2019. Acțiunea a început în birourile Heaven Inc., când Dumnezeu plănuia să distrugă Pământul și doi îngeri încearcă să îl convingă să salveze totuși omenirea. Apoi, sezonul secund i-a dus pe protagoniști în Evul Mediu.

În cel de-al treilea sezon al antologiei, acțiunea s-a mutat în Vestul american, în preajma anului 1844. În centru se află un grup de călători care merg spre Oregon, pentru a începe o nouă viață.

„Miracle Workers: End Times”, sezonul 4, are premiera pe 10 iulie, la TBS.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton