Homepage  / Vedete străine

Daniel Radcliffe și iubita lui, apariție rară pe covorul roșu. Au trecut 8 ani de când n-au mai apărut public împreună

Daniel Radcliffe și iubita lui, apariție rară pe covorul roșu. Au trecut 8 ani de când n-au mai apărut public împreună
7

de Roxana Mirea,

Daniel Radcliffe și Erin Darke au o relație din anul 2012. Cei doi au părut împreună pe covorul roșu în anul 2014, iar de atunci nu au mai avut nicio altă apariție de acest gen. Preferă să își țină relația cât mai departe de ochii curioșilor, dar Daniel Radcliffe și iubita lui au profitat de premiera de luni, din New York, a filmului „The Lost City” pentru a apărea din nou împreună pe covorul roșu, după 8 ani.

Daniel Radcliffe și iubita lui, împreună pe covorul roșu după 8 ani

Daniel Radcliffe și iubita lui, Erin Darke, au apărut pentru prima dată împreună pe covorul roșu, în ultimii opt ani de zile. Starul din „Harry Potter” și partenera sa, care au o relație din 2012, au mers împreună la premiera filmului „The Lost City”, eveniment care a avut loc luni, 14 martie, în New York, potrivit Page Six.

Radcliffe, care joacă în comedia de aventură alături de Sandra Bullock, Channing Tatum și Brad Pitt, a purtat la eveniment o cămașă bleumarin cu nasturi cu modele, cu pantaloni asortați și un bomber negru casual.

La rândul ei, Erin Darke a strălucit într-o rochie alb-negru, dresuri negre și botine verzi. Daniel Radcliffe și iubita lui au mai apărut împreună pe covorul roșu la Premiile Tony, în iunie 2014.

Cum s-au cunoscut Daniel Radcliffe și iubita lui

Daniel Radcliffe (32 de ani), și Erin Darke (37 de ani) s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului „Kill Your Darlings” – în care împart o scenă intimă.

Va fii o poveste dată naibii pe care s-o spunem copiilor noștri într-o zi din cauza a ceea ce fac personajele noastre unul cu celălalt. Personajele noastre se întâlnesc și flirtează unul cu celălalt, așa că există acest tip de înregistrare drăcuță cu noi în care doar ne întâlnim pentru prima dată și flirtăm”, a spus el pentru People în aprilie 2019.

Daniel Radcliffe & Erin Darke Stock Up On Yoga GearIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Vedeta din „Harry Potter” a glumit, de asemenea, că „nu a avut loc nicio actorie” în timp ce filma scena.

„Nu din partea mea, oricum”, a spus el pentru Playboy în octombrie 2015, adăugând: „Există un moment în care ea mă face să râd și eu râd ca mine, nu ca personajul meu. Era incredibil de amuzantă și inteligentă. Știam că am probleme.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton