Homepage  / Vedete străine

Daniel Radcliffe, starul din Harry Potter, a devenit tată pentru prima dată. Primele imagini

Daniel Radcliffe, starul din Harry Potter, a devenit tată pentru prima dată. Primele imagini
6

de Roxana Mirea,

Daniel Radcliffe, starul din filmele „Harry Potter”, a devenit tată pentru prima dată. Iubita lui, Erin Darke, l-a adus pe lume pe primul lor copil. Fericita veste a fost confirmată după ce actorul și partenera sa au fost surprinși în timp ce îl plimbau pe bebelușul lor.

Daniel Radcliffe, starul „Harry Potter”, a devenit tată pentru prima dată

Daniel Radcliffe, actorul din filmele „Harry Potter”, a devenit tată pentru prima dată. Iubita lui, Erin Darke, l-a adus pe lume pe bebelușul lor. Reprezentantul lui Radcliffe a confirmat luni vestea pentru mai multe posturi de televiziune. Confirmarea vine după ce DailyMail a publicat fotografii care îl arată pe starul Harry Potter, în vârstă de 33 de ani, împingând un cărucior în timp ce se afla la New York, pe 25 aprilie.

El este îmbrăcat casual în blugi, un tricou, o pălărie și o mască de protecție, în timp ce Darke, care se află alături de el, este îmbrăcată în blugi, o cămașă neagră și o haină verde.

Cuplul a confirmat pentru prima dată pentru ET în luna martie că așteaptă primul lor copil. Daniel Radcliffe și Erin Darke și-au păstrat relația și viața personală relativ privată încă de când s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „How to Kill Your Darlings” din 2013.

TIFF – Weird: The Al Yankovic StoryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cu puțin peste un an în urmă, cuplul a avut o apariție publică rară împreună la premiera din New York a filmului lui Radcliffe, „The Lost City”. Înainte de asta, nu mai avuseseră o apariție pe covorul roșu de la Premiile Tony din 2014.

Radcliffe nu este prima vedetă din Harry Potter care devine părinte. Rupert Grint, care l-a interpretat pe amicul de pe ecran al lui Radcliffe, Ron Weasley, este tatăl unei fetițe de 2 ani, Wednesday.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton