Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Daniela Crudu a născut. Primele imagini cu bebelușul fostei asistente TV

Daniela Crudu a născut. Primele imagini cu bebelușul fostei asistente TV
8

de Redactia Tvmania,

Daniela Crudu a devenit mămică pentru prima oară. Fosta asistentă de la „Un show păcătos” a născut luni, 1 mai, o fetiță perfect sănătoasă. Marele anunț a fost făcut pe rețelele de socializare, acolo unde Daniela Crudu a și postat primele imagini cu bebelușul.

Daniela Crudu a devenit mamă pentru prima oară

Daniela Crudu a născut luni, pe 1 mai, o fetiță perfect sănătoasă. Fosta asistentă TV a postat pe pagina sa de Instagram primele imagini cu bebelușul, dar și o fotografie făcută în sala de nașteri.

Fosta vedetă TV a născut prin cezariană, așa cum a vrut, iar totul a decurs bine în timpul operației. „Doamna Doctor Vilcan Cristiana cea cu mâinile de aur Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, a scris Daniela Crudu în mediul online.

Medicul care a ajutat-o pe Daniela Crudu să nască a observat că fetița acesteia seamănă leit cu tatăl. „Mi-a făcut o figură! Mi s-a părut căpșorul rotund, perișorul ăla mic, zic, parcă seamănă cu ea. Când am văzut-o mai bine, și uite-te acum, e mutra lu’ taicasu’. Direct!”, a spus medicul ginecolog al Danielei Crudu.

Daniela Crudu a născut. Primele imagini cu bebelușul fostei asistente TVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Numele ales de Daniela Crudu pentru fetița ei

Înainte de a naște, Daniela Crudu a anunțat că pe micuță o va chema Daiana, scrie libertatea.ro.

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, a declarat fosta asistentă TV.

Cine este iubitul Danielei Crudu

Daniela Crudu și iubitul ei se feresc să apară în lumina reflectoarelor.

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja.

Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online. Sper la un copil, sincer, da, lucrăm deja. De ce nu? Sunt fericită, iar asta e cel mai important. Supărări am avut destule, e și timpul meu”, mai declara acum ceva vreme Daniela Crudu despre iubitul ei.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton