Homepage  / Vedete româneşti

Daniela Crudu este însărcinată! Fosta asistentă TV a făcut primele declarații despre sarcină

Daniela Crudu este însărcinată! Fosta asistentă TV a făcut primele declarații despre sarcină
8

de Roxana Mirea,

Daniela Crudu este însărcinată pentru prima oară! Vedeta, în vârstă de 33 de ani, a dat vestea cea mare, după ce în urmă cu ceva timp declara că este pregătită să devină mamă. În prezent, Daniela Crudu locuiește în Suedia. În ceea ce-l privește pe iubitul ei, fosta asistentă TV a preferat să păstreze discreția.

Daniela Crudu este însărcinată

Daniela Crudu, în vârstă de 33 de ani, este însărcinată pentru prima oară. Fosta asitentă TV a declarat că este însărcinată în trei luni.

Sper la un copil, sincer, da, lucrăm deja. De ce nu? Sunt fericită, iar asta e cel mai important. Supărări am avut destule, e și timpul meu”, declara Daniela Crudu, pentru Fanatik.ro.

Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului”, a declarat Daniela Crudu, pentru sursa citată anterior.

Chiar dacă este însărcinată, Daniela Crudu va continua să producă conținut pentru contul ei de OnlyFans, platformă cu un conținut destinat adulților.

Nu renunț, momentan, la OnlyFans, voi continua atât timp cât îmi permite sănătate”, a explicat vedeta.

Se câștigă bani frumoși din OnlyFans. Dar nu cum zic toate fetele astea care tot apar și se laudă cu câți bani fac ele. Nu e chiar așa, e multă muncă și nu câștigi sume exorbitante peste noapte dacă faci doar asta. Se fac bani frumoși, dar trebuie să te ocupi și să ai răbdare. Dar, recunosc, câștig mai bine decât atunci când apăream la televizor”, spunea Daniela Crudu.

Daniela Crudu, despre schimbările făcute în viața personalăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cine este iubitul Danielei Crudu

De un an de zile, Daniela Crudu se află într-o nouă relație. Cu toate că nu l-a prezentat lumii întregi pe iubitul ei, bruneta a recunoscut, într-un interviu pentru cei de la Fanatik.ro, că acesta este român.

Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online”, a povestit Daniela Crudu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton