Homepage  / Vedete româneşti

Daniela Crudu, prima apariție la TV de când a anunțat că este însărcinată. Ce a spus despre sexul bebelușului

Daniela Crudu, prima apariție la TV de când a anunțat că este însărcinată. Ce a spus despre sexul bebelușului
6

de Roxana Mirea,

Daniela Crudu a avut prima apariție la TV de când este însărcinată. Fosta asistentă TV a fost invitată în platoul emisiiunii „Xtra Night Show”, de la Antena Stars, unde a vorbit despre sarcină. De asemenea, Daniela Crudu a făcut și dezvăluiri legate de sexului bebelușului.

Daniela Crudu, prima apariție la TV de când e însărcinată

Daniela Crudu a avut prima apariție TV după ce a anunțat că este însărcinată pentru prima dată. Fosta asistentă TV a fost prezentă aseară, 21 noiembrie, în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena Stars, unde a vorbit despre sarcina ei.

Daniela Crudu abia ce a trecut în trimestrul doi de sarcină, dar deja este nerăbdătoare să afle sexul bebelușului ei. Medicul ei nu a putut să îi spună sigur dacă va deveni mamă de băiat sau de fată. Totuși, doctorița i-a spus că ea înclină să creadă că este fetiță.

daniela-crudu-prima-aparitie-la-tv-de-cand-a-anuntat-ca-este-insarcinata.-ce-a-spus-despre-sexul-bebelusului-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Pe de altă parte, Daniela Crudu și iubitul ei au ales deja nașii pentru copilul lor. Iubitul fostei asistente TV și-a dorit ca prietenii lui să devină părinții spirituali ai bebelușului.

Acum am 14 săptămâni. (…) Avem nași, sunt prietenii lui Dani din copilărie. Ne cunoaștem foarte bine, ne înțelegem foarte bine. (…) Acum sunt bine, mi-am revenit. Sunt fericită că pot și eu să ies afară, să fac chestii. Nu puteam să fac nimic, că îmi era rău. (…) A fost la doctor și nu s-a văzut. Bine, doamna doctor a spus că ea crede că e fetiță, din ce vede ea. Dar a spus că nu poate să spună 100%”, a povestit Daniela Crudu, la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton