Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Daniela Crudu e într-o relație de un an și vrea să devină mamă. Cine e iubitul din Suedia

Daniela Crudu e într-o relație de un an și vrea să devină mamă. Cine e iubitul din Suedia
8

de Redactia Tvmania,

Daniela Crudu a renunțat definitiv la România acum câteva săptămâni. După ce a plecat spre Suedia, pentru a sta alături de sora ei, vedeta și-a scos apartamentul din București la vânzare. Acum, ea a dezvăluit că e mulțumită atât pe plan profesional, cât și pe plan personal: iubește din nou.

De un an de zile, Daniela Crudu se află într-o nouă relație. Cu toate că nu l-a prezentat lumii întregi pe iubitul ei, bruneta a recunoscut, într-un interviu pentru cei de la Fanatik.ro, că acesta este român.

Pentru perioada ce vine, Daniela Crudu are planuri mari. La 33 de ani, ea vrea să devină cât mai curând mamă. Cruduța a explicat că iubitul ei nu e gelos că are cont pe Only Fans, o platformă pentru adulți.

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online. Sper la un copil, sincer, da, lucrăm deja. De ce nu? Sunt fericită, iar asta e cel mai important. Supărări am avut destule, e și timpul meu”, a spus Daniela Crudu.

Daniela Crudu, despre schimbările făcute în viața personalăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Daniela Crudu s-a mutat în Suedia

Astăzi, Daniela Crudu locuiește la sora ei, în Suedia. Pentru că îi place atât de mult acolo, bruneta visează chiar să își cumpere propria locuință. Din acest motiv, și-a pus la vânzare apartamentul din București. Îl dă cu 99.000 de euro, complet mobilat, scrie libertatea.ro.

„Am decis să vând apartamentul din București pentru că o să vreau să îmi iau o casă. M-am plictisit, m-am săturat după 12 ani să stau în apartamentul ălă. E momentul să fac o schimbare. Mă mai gândesc dacă îmi iau casă în România sau în Suedia. Aici, în Suedia, cel puțin în ultimul timp, tot stau. Ar fi mișto, îți dai seama, să stau aici, în Suedia, să iau casă.

Apartamentul îl dau cu 99.000 de euro, e mare, e frumos. Îl dau și mobilat, are și loc de parcare… Un apartament cu două camere, aici, în Suedia, e vreo 120.000 de euro”, a mai dezvăluit Daniela Crudu.

„E mai interesant pe internet, online”

Întrebată despre veniturile pe care le are acum, Daniela Crudu a dezvăluit că, momentan, câștigă bani și de pe urma unor contracte de imagine. În plus, ea are cont și pe o platformă pentru adulți, cu ajutorul căruia câștigă bani. Despre emisiunile televizate, lasă să se înțeleagă că nu le duce dorul.

„În România am doar contracte de imagine. Cu casa de pariuri, semnez pe câte un an, îl reînnoiesc acum. Am o ședință foto la niște blănuri. Dar la tv nu mai am nimic. Am tot fost invitată la emisiuni, dar ce să mai fac pe acolo?

Îți spun sincer, e mai interesant pe internet, online. Cred că nimeni nu se mai uită acum la emisiuni cum erau înainte, așa, de divertisment. Mai ales cei din nișa mea, cei care mă interesează, nu m-ar ajuta să mă duc prea mult la televizor”, a mai spus Daniela Crudu.

„Se câștigă bani frumoși din OnlyFans. Dar nu cum zic toate fetele astea care tot apar și se laudă cu câți bani fac ele. Nu e chiar așa, e multă muncă și nu câștigi sume exorbitante peste noapte dacă faci doar asta. Se fac bani frumoși, dar trebuie să te ocupi și să ai răbdare. Dar, recunosc, câștig mai bine decât atunci când apăream la televizor”, a încheiat ea.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton