Homepage  / Vedete româneşti

Daniela Crudu și-a făcut cont pe Only Fans, platformă dedicată adulților. Ce tarif are

Daniela Crudu și-a făcut cont pe Only Fans, platformă dedicată adulților. Ce tarif are
8

de Roxana Mirea,

Daniela Crudu, în vârstă de 33 de ani, a fost o bună perioadă de timp o prezență constantă pe micile ecrane. A apărut în mai multe emisiuni de la Antena 1 și Antena Stars. Cu toate acestea, la un moment dat, Cruduța a hotărât să spună „stop” și s-a retras din televiziune. Ei bine, acum Daniela Crudu și-a făcut cont pe Only Fans, o platformă destinată adulților. Iată cât trebuie să plătească cei care vor s-o vadă pe fosta asistentă TV în ipostaze cât mai sexy.

Daniela Crudu și-a făcut cont pe Only Fans

Daniela Crudu a fost asistenta lui Dan Capatos în emisiunea „Xtra Night Show”. Tânăra a mai apărut și în alte show-uri de la Antena 1, cum ar fi „Asia Express”, „Splash! Vedete la apă”, „Chefi la cuțite” sau „Poftiți pe la noi”. După ce s-a retras din televiziune, Cruduța s-a întreținut din campaniile de publicitate pe care le avea, dar mergea și la evenimente, unde era MC.

Acum, Daniela Crudu și-a făcut cont pe Only Fans, o platformă care găzduiește conținut destinat adulților. Cei care vor să o vadă în ipostaze cât mai sexy trebuie să plătească un abonament de 20 de euro pe lună, potrivit libertatea.ro.

Daniela-Crudu-si-a-facut-cont-pe-Only-Fans-platforma-dedicata-adultilor.-Ce-tarif-are-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Am contracte de imagine. Nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc”, spunea Daniela Crudu, acum un an, pentru playtech.ro.

„M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Ultimul trib, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă”, declara Daniela Crudu.

Ea nu este singură vedetă care are cont pe OnlyFans. Larisa Drăgulescu, Xonia, Mihai Trăistariu, chiar și fiica lui Ilie Năstase, Charlotte, sunt prezenți pe această platformă cu conținut pentru adulți.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton