Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată acum Daniela Gyorfi după noile intervenții estetice. A plătit 5.000 de euro

Cum arată acum Daniela Gyorfi după noile intervenții estetice. A plătit 5.000 de euro
9

de Roxana Mirea,

Daniela Gyorfi și-a făcut noi operații estetice. Pentru aceste intervenții noi la nivelul feței, artista a scos din buzunar suma de 5.000 de euro. Vedeta a fost mereu deschisă să vorbească despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Iată cum arată acum.

Daniela Gyorfi și-a făcut noi operații estetice

Daniela Gyorfi și-a făcut noi operații estetice și a scos din buzunar suma de 5.000 de euro pentru aceste proceduri la nivelul feței. Aceasta a fost invitată în emisiunea „Xtra Night Show”, și a vorbit despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut recent.

Mi-am făcut niște proceduri care sunt noi pe piață (…) Mi-a pus niște fire, deci mi-a ridicat pur și simplu fața, mi-a făcut și de aici, pielea de la mandibulă cedează prima. (…) Eu m-am ferit de acest lifting facial. E tăietură, trebuie să stai în recuperare foarte mult, eu sunt la patru zile de la intervenție și dacă vă uitați puțin la mine, clar că sunt puțin umflată, am niște vânătăi, dar pot să vorbesc, am avut cântări. (…) Costă 5.000 de euro. Sunt niște intervenții care țin cinci șase zile și tot ce înseamnă estetic nu este ieftin, adică nu poți să îți faci cu doi lei”, a spus Daniela Gyorfi la Xtra Night Show, potrivit libertatea.ro.

Cum arată acum Daniela Gyorfi după ce și-a făcut noi intervenții estetice. A plătit 5.000 de euroIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cântăreața a făcut multe sacrificii pentru a arăta bine și nu regretă nicio intervenție estetică. „Ca să arăți bine trebuie să faci anumite lucruri. Când îți faci niște lucru își faci ca te simți bine. Mie îmi place să arăt bine”, a mai zis Daniela Gyorfi.

De ce este Daniela Gyorfi nemulțumită de operația la sâni

Daniela Gyorfi, în vârstă de 54 de ani, a vorbit anul trecut în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” și despre operațiile estetice pe care le are. Cântăreața este nemulțumită de operația la sâni, chiar dacă a trecut de trei ori prin această procedură. Pe de altă parte, ea apelează la intervențiile estetice ori de câte ori simte că e nevoia.

Ce să spun… la sâni nu sunt mulțumită. Am spus și repet, după trei operații, pentru că trei am, nu pot să spun că sunt mulțumită în totalitate. Recunosc că nu cred că mi-aș mai face în momentul ăsta o operație, dar trebuie să îmi schimb protezele iar și tot stau și mă gândesc. Aceste intervenții, de exemplu fațetele dentare, sunt absolut normale. Nu poți să ai dinții negri, galbeni, stricați și să rămâi cu ei pe viață, nu poți să ai riduri. În concepția mea, dacă pot să fac ceva pentru mine, pentru confortul meu, clar.

Anii își spun cuvântul, 53 de ani sunt 53 de ani, nu mai poți să fii ca la 20, dar poți să arăți bine. Se poate și mai bine, dar se poate și mai rău. Sunt ok cu mine, am foarte multe defecte pe care nu o să vi le spun. Am celulită, tot timpul am avut celulită, dar fac tot felul de chestii ca să mă simt bine, în special acum, când o am pe Maria, ca să îi dau un exemplu. Aici nu este vorba despre operații estetice, cât este vorba despre îngrijire. Dacă există tehnologii prin care tu poți să te simți mai bine sau să îți modifici anumite lucruri care nu îți plac sau nu te avantajează, de ce să nu le faci?”, a spus Daniela Gyorfi în emisiunea de la Kanal D.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton