Homepage  / Vedete / Vedete străine

Danilo Carrera și Michelle Renaud s-au despărțit. Ce declară cei doi

Danilo Carrera și Michelle Renaud s-au despărțit. Ce declară cei doi

de Redactia Tvmania

Cu un mesaj cuprinzător și o frumoasă fotografie, unul din cuplurile cele mai iubite în lumea telenovelelor și-a anunțat despărțirea.

După aproape 2 ani de relația, Michelle Renaud și Danilo Carrera au anunțat pe rețelele de socializare că își încheie relația de iubire.

În prezent cei doi sunt protagoniștii unei noi producții, „Quererlo todo”, unde vor continua să lucreze împreună. Cei doi au dorit să precizeze că decizia de a pune capăt relației de iubire a fost de comun acord și că vor rămâne în continuare prieteni.   

„Cu toată tristețea din lume, dar știind că ceea ce a fost nimeni nu ni-l va lua, dorim să vă anunțăm că am decis să punem punct frumoasei noastre relații. Astăzi ne iubim mai mult ca niciodată, am avut parte de multe lecții împreună și vă mulțumim vouă pentru toate dovezile de susținere aduse relației noastre. Nu vă faceți griji pentru că se încheie doar relația romantică, însă niciodată prietenia noastră. Continuăm fericiți că putem munci împreună în Quererlo todo”, a fost anunțul postat de ambii actori pe Instagram. 

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Danilo Carrera (@danilocarrerah)

 
Michelle și Danilo au devenit prieteni foarte buni pe platourile de filmare ale telenovelei „Hijas de la luna”/„Raze de lună”, în 2018. Telenovelă pe care o puteți revedea la Pro Gold.  
În 2019 cei doi au început o relație, chiar în perioada în care Danilo a decis să se întoarcă în țara natală, Ecuador, pentru a juca fotbal, iar Michelle se afla în Ciudad de Mexico. Speculațiile despre despărțirea celor doi au apărut încă din luna decembrie 2020, însă atunci cei doi au spus că sunt împreună și că se iubesc mai mult ca niciodată. 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton