Homepage  / Vedete / Vedete străine

Danna Garcia a ajuns la spital din cauza coronavirusului. Ce simptome avea

Danna Garcia a ajuns la spital din cauza coronavirusului. Ce simptome avea

de Redactia Tvmania

Actrița columbiană a anunțat pe 16 martie că a fost depistată pozitiv cu coronavirus și, deși inițial era optimistă că va trece relativ ușor peste încercare, câteva zile mai târziu, pe 20 martie, a ajuns de urgență la spital, în Ciudad de Mexico, pentru că avea dificultăți de respirație.

 

Danna (42 de ani), pe care o știm din telenovele celebre, precum „Cafea cu parfum de femeie” (1994) sau mult mai recenta „Amazoanele” (2016), a luat cel mai probabil virusul în Spania, unde a călătorit la începutul lui martie. La întoarcerea în Mexic, prevăzătoare, mai ales că începuse deja să se simtă rău, actrița s-a autoizolat de soț, scriitorul și jurnalistul spaniol Iván González, și de fiul lor de trei ani, Dante. 

 

Pe 23 martie, pe Twitter, Danna a descris ce simțea:

„La fiecare persoană e altfel. Primul simptom la mine a fost dificultatea de a respira. Febră, tuse, lipsa aerului, durere în tot corpul, transpirații, durere de cap. Dureri de coaste. Și se schimbă. Mult somn. Dispariția mirosului și gustului”. 

 

După ce Danna Garcia a trecut pe la spital, revista People en espanol a vorbit, la începutul săptămânii trecute, cu sora acesteia, Claudia, căsătorită și stabilită cu familia în Spania, pentru a afla ce mai face actrița.

„Danna nu mai e acum la spital, e acasă, dar tot în autoizolare. Are zile în care se simte mai bine decât în altele, normal, dar în general e bine și sub supraveghere medicală”, a explicat Claudia Garcia.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton