Homepage  / Vedete / Vedete străine

Danna Garcia a anunțat rezultatele retestării pentru coronavirus. Care este starea sa de sănătate

Danna Garcia a anunțat rezultatele retestării pentru coronavirus. Care este starea sa de sănătate

de Redactia Tvmania

Lupta actriței columbiene Danna Garcia împotriva noului coronavirus, de care s-a molipsit la începutul lunii martie, în timpul unei călătorii în Spania, se apropie de final.

 

Protagonista telenovelelor „Pasión de gavilanes” și „Qué bonito amor”, care a relatat recent pe rețelele de socializare că a fost hărțuită de vecini, care, de teamă să nu se infecteze, nu o lasă să folosească liftul; în cele din urmă, a oferit fanilor săi o veste bună.

După o bătălie care durează de o lună și jumătate, Danna a fost retestată pentru a depista dacă s-a vindecat sau nu de boală.

„Vreau să împărtășesc ceva important pentru mine, testul Covid din această săptămână a ieșit negativ. Rămâne să facem un alt test săptămâna viitoare pentru a confirma vindecarea. Vom bate acest virus”, a scris ea pe rețelele de socializare.

Dacă testul va ieși negativ și săptămâna viitoare, renumita actriță de 42 de ani va putea să se întâlnească în sfârșit cu soțul și fiul ei, pe care nu i-a mai văzut de două luni și cu care nu a putut să comunice de-a lungul acestor săptămâni decât cu ajutorul tehnologiei.

Danna (42 de ani), pe care o știm din telenovele celebre, precum „Cafea cu parfum de femeie (1994) sau mult mai recenta „Amazoanele (2016), a luat cel mai probabil virusul în Spania, unde a călătorit la începutul lui martie. La întoarcerea în Mexic, prevăzătoare, mai ales că începuse deja să se simtă rău, actrița s-a autoizolat de soț, scriitorul și jurnalistul spaniol Iván González, și de fiul lor de trei ani, Dante, dar tot a ajuns la spital din cauza bolii. 

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton