Homepage  / Vedete / Vedete străine

Danna García a fost externată după ce a întâmpinat complicații din cauza coronavirusului

Danna García a fost externată după ce a întâmpinat complicații din cauza coronavirusului

de Redactia Tvmania

Vești bune pentru actrița columbiană Danna Garcia care a fost internată pe 20 martie pentru că avea dificultăți de respirație, aceasta fiind depistată pe 16 martie cu coronavirus.

 

După câteva zile fără noutăți legate de starea sa de sănătate, Danna a reapărut pe rețelele de socializare cu o veste bună:

„Bună ziua tuturor, vă mulțumesc pentru toate mesajele. Am părăsit deja spitalul”, a precizat actrița.

 Pe lângă faptul că starea ei de sănătate evoluează favorabil, actrița  în vârstă de 42 de ani a profitat de ocazie pentru a recomanda fanilor săi două instrumente medicale esențiale în aceste momente de criză. Unul dintre instrumentele pe care Danna le-a recomandat este pulsometrul, un dispozitiv folosit pentru a măsura saturația de oxigen în sânge, în timp ce celălalt este termometrul.

Danna (42 de ani), pe care o știm din telenovele celebre, precum „Cafea cu parfum de femeie’ (1994) sau mult mai recenta „Amazoanele’ (2016), a luat cel mai probabil virusul în Spania, unde a călătorit la începutul lui martie. La întoarcerea în Mexic, prevăzătoare, mai ales că începuse deja să se simtă rău, actrița s-a autoizolat de soț, scriitorul și jurnalistul spaniol Iván González, și de fiul lor de trei ani, Dante. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton