Homepage  / Vedete / Vedete străine

Danna Garcia despre rolul de mamă: „Maternitatea este o adevărată aventură”

Danna Garcia despre rolul de mamă: „Maternitatea este o adevărată aventură”

de Redactia Tvmania

Actriţa de telenovele Danna Garcia (41 de ani) le-a făcut o surpriză fanilor de pe Internet publicând o poză cu ea şi bebeluşul ei, Dante, născut pe 11 iulie 2017.

„Dante e frumos şi mărişor deja. Nu mi-am imaginat vreodată că să ai un copil este ca un serviciu. Dante este nărăvaş, nu ascultă de mine deloc. Nu reuşesc să-l fac să înţeleagă cuvântul „nu”, dar este foarte iubitor şi bun. Maternitatea este o adevărată aventură!”, a spus Danna, citată de peopleenespanol.com.

Actriţa de origine columbiană a declarat că s-a logodit cu tatăl copilului ei, un ziarist şi scriitor de origine spaniolă, însă că nunta nu este pe lista ei de priorităţi:

„Sincer e cam scumpă o nuntă, prefer să fac economii pentru alte lucruri. În plus, nici nu pot să lucrez mult deocamdată şi să am multe proiecte pentru că Dante e foarte mic”. Totuşi recunoaşte că nu-şi doreşte să stea foarte mult departe de micile ecrane: „Dacă se vor lega lucrurile, mă veţi vedea mai repede decât credeţi”.

Ultima telenovelă în care a jucat Danna a fost „Legea iubirii” („Por amar sin ley”, 2018), timp de 9 episoade, iar pe marile ecrane din Mexic a fost văzută anul trecut în comedia „Malacopa”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton