Homepage  / Vedete / Vedete străine

Danna Garcia e încă în pericol din cauza coronavirusului. Actrița a luat o decizie radicală

Danna Garcia e încă în pericol din cauza coronavirusului. Actrița a luat o decizie radicală

de Redactia Tvmania

Deși nu s-a vindecat complet de coronavirus, Danna Garcia a luat alături de soțul ei o decizie care îi va schimba viața. 

Potrivit declarațiilor oferite de aceasta cuplul se va muta din Mexic alături de fiul lor Dante:

„Am reconsiderat câteva aspecte ale vieții noastre la nivel de familie și vom avea parte de câteva schimbări drastice. Ne vom muta din țară”, a mărturisit actrița columbiană în exclusivitate pentru People en Español.

Decizia de a părăsi Mexicul, țară în care locuiesc în prezent, stă la baza dorinței de a-i oferi fiului său o viață mai bună. Cei doi nu au hotărât însă unde vor locui:

„Mereu suntem între o țară și alta. Simțim că starea mea de sănătate a fost un semn care ne-a arătat cât de scurtă e viața. Dorim un loc în care fiul meu să prindă rădăcini”.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Siempre he oído decir que el amor tiene muchas caras.. y les creo !! Pero para mi, solo vibra un ♥️✨ #TeAmaMamá #MiAmorDante

A post shared by Danna Garcia (@dannagarciao) on


Țara în care se vor muta va însemna totodată locul în care Danna Garcia se va recupera de afecțiunile pe care le are din cauza noului virus, starea sa fiind încă una critică:

 „Încerc să mă odihnesc, nu pot face prea mult exercițiu având în vedere capacitatea pulmonară, ideea este să îmi ridic sistemul imunitar …”.

Chiar și în urma acestei decizii, Danna nu exclude posibilitatea de a mai participa în telenovele:

„Pentru asta sunt avioanele”, spune actrița. „Dacă va exista un nou proiect, bineînțeles că l-aș aprecia. Dacă mă mut din Mexic nu înseamnă că mă voi retrage din actorie”.

 

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton