Homepage  / Vedete

Danna Garcia: „O să fac o nouă telenovelă în curând”

Danna Garcia: „O să fac o nouă telenovelă în curând”

de Redactia Tvmania

După terminările telenovelei „Que bonito amor”, în 2013, Danna Garcia a plecat de la compania mexicană Televisa la Telemundo, unde a avut o apariţie specială în telenovela „Camelia la Texana”. De asemenea, anul acesta, ea a avut premiera serialul „Ruta 35”, produs de Venevision şi Univision.

Premios Juventud 2013 FL

De curând însă, Danna a reluat colaborarea cu Televisa, ea făcând parte din show-ul „Me pongo de pie”, pe care îl prezintă alături de Galilea Montijo. „Mi-am dorit foarte tare să explorez şi această latură. Am făcut jurnalismul, dar niciodată nu am profesat şi mă bucur că mi s-a dat această şansă. Mă simt foarte răsfăţată de către colegi. Iar Galilea e minunată, mereu mă ajută, mereu are o vorbă bună la ea”, a spus Danna, citată de tvynovelas.com.

Danna (37 de ani) a mai povestit ziariştilor că, imediat ce se va termina show-ul, va începe filmările la o nouă telenovelă despre care nu a putut da mai multe detalii: „Să nu mai spuneţi nimănui, dar o să fac o nouă telenovelă în curând. Ar putea fi „Simplemente Maria”, dar la fel de bine poate fi şi alta. Tot ce pot să vă zic este că voi filma anul acesta şi că voi fi protagonista. Producătorii nu mă lasă să spun prea multe”, a spus Danna.

Pentru că este implicată în atâtea proiecte, actriţa nu a mai avut timp să organizeze nunta cu iubitul ei, a cărui identitate nu a vrut să o dezvăluie până acum.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton