Homepage  / Articole

Danna Garcia se iubeşte cu un fost coleg

Danna Garcia se iubeşte cu un fost coleg

de Redactia Tvmania

Vedeta din „Suflet rătăcit” a avut câteva probleme în a-şi găsi „alesul” pentru această telenovelă. Dacă partenerul de filmare a fost găsit cu greu, „Suflet rătăcit” i-a adus însă ...sufletul pereche.

Încă de la debutul filmărilor pentru telenovela „Bella Calamidades” – „Suflet rătăcit”, difuzată de postul Acasă, actriţa – care este şi producător –  a avut probleme să-şi găsească partenerul potrivit pentru acest proiect. După ce a filmat episodul pilot cu Christian Meier („Dona Barbara”), acesta a fost nevoit să renunţe la rolul lui pentru alte angajamente, iar producătorii s-au văzut nevoiţi să caute un alt înlocuitor.

Printre cei care au fost ofertaţi de producători s-au mai numărat Mario Cimarro, Martín Karpan, Mauricio Ochmann, care au declinat propunerea având în vedere că aveau alte angajamente de onorat. Într-un final actorul Segundo Cernadas, acceptat oferta şi astfel filmările au început.

Jonathan-Islas-dana-garciaÎn ultima perioadă, viaţa actriţei a fost mai mereu în centrul atenţiei ziariştilor, fie că este vorba de proiectele profesionale în care a fost implicată, fie din pricina vieţii personale.

După ce actriţa a trăit o poveste de dragoste cu un politician, Jorge Mario Eastman, aceasta şi-a îndreptat atenţia către colegii de breaslă. Mai precis, după ce o perioadă a stat singură, actriţa speră că şi-a găsit alesul chiar pe platourile de filmare: Danna a înnodat o relaţie mai veche cu Jonathan Islas (foto).

Cei doi au fost parteneri şi în “Bella Calamidades”, unde s-au cunoscut. „Ne-am întâlnit la filmări, însă ne-am îndrăgostit mai târziu şi am rămas împreună. Chiar dacă el este mai mic decât mine, asta nu este o problemă”, a mărturisit actriţa de 33 de ani.

Cei doi par foarte fericiţi împreună şi se spune că ar urma să se căsătorească curând.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton