Homepage  / Vedete străine

Dans în familie! Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au petrecut în pași de dans alături de copiii lor

Dans în familie! Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au petrecut în pași de dans alături de copiii lor

de Cătălina Matei,

Căsătoriți de mai bine de 20 de ani, Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au parte de o familie fericită alături de copii lor, Dylan și Carys. Nu doar că se înțeleg de minune, dar toți patru s epricep și la... dans. Cel puțin așa reiese dintr-un video postat de actriță pe contul său personal de Instagram.

Așchia nu sare departe de trunchi, prin urmare copiii actorilor Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au moștenit nu doar frumusețea părinților, ci și talentul la dans al acestora, pe care actrița nu l-a arătat din plin în fimul „Chicago”.

Catherine Zeta-Jones (52 de ani) și Michael Douglas (77 de ani)  sunt căsătoriți din anul 2000 și au împreună doi copii, un băiat – Dylan, în vârstă de 21 de ani – și o fată – Carys, care a împlinit 19 ani.

Cei patru formează o familie minunată care se pricepe și la dans. Într-un video postat de Catherine pe contul său de Instagram, cei patru membri ai familiei petrec o seară împreună și se distrează în pași de dans pe acorduri de pian. În timp ce actrița îl are ca partener pe fiul său, Dylan, Michael Douglas dansează alături de fiica sa, Carys. Aceasta din urmă chiar este surprinsă, la un moment dat, de cât de bine se mișcă tatăl său.

Sunt extrem de inteligenți, studiază politica și istoria, dar nu au alte înclinații decât actoria”, a mărturisit Zeta-Jones despre copiii săi într-un interviu, acordat anul trecut.Totodată, soția lui Michael Douglas are și o temere: crede că cei doi copii ai ei ar putea să fie supuși unor presiuni atunci când vor alege să intre în industria cinematografică.

Catherine Zeta-Jones a mai dezvăluit recent faptul că Dylan și Carys aproape în fiecare vară, în tabere de teatru, împreună cu toți copiii de pe Broadway.

Amândoi au aflat ce este celebritatea de la mama, tata și de la bunicul lor”, legendarul actor Kirk Douglas, care a murit în 2020, la vârsta de 103 ani, a mai spus actrița de 52 de ani.

Catherine Zeta-Jones, fascinată de București

În curând, Netflix va difuza serialul „Wednesday”, regizat de Tim Burton, în care Catherine Zeta-Jones o interpretează pe Morticia Addams. Filmările au avut loc în București, iar actrița a fost încântată de Capitală. De altfel, soția lui Michael Douglas a și postat pe Facebook un video din București.

Din distribuția serialului „Wednesday” fac parte și doi români. Actorul George Burcea, intens mediatizat în presa românească din perspectiva vieții sale personale (este fostul soț al cântăreței Andreea Bălăn, cu care are două fetițe), interpretează personajul Lurch, valetul celebrei familii Addams.

În același timp, rolul lui Thing (mâna personajului Thing T. Thing)  este interpretat de magicianul Victor Dorobanţu, pe care publicul din România l-a văzut și în emisiunea “iUmor”, de la Antena 1.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton