Homepage  / Vedete / Vedete străine

Dar Can Yaman unde e? Italianca Diletta Leotta, petrecere aniversară fără iubitul ei turc

Dar Can Yaman unde e? Italianca Diletta Leotta, petrecere aniversară fără iubitul ei turc

de Redactia Tvmania

De mai multe săptămâni, tabloidele din Italia vorbesc de o criză profundă a cuplului format de actorul turc Can Yaman și jurnalista sportivă Diletta Leotta. Ca de obicei, cei doi – foarte rezervați în privința vieții personale – au refuzat să comenteze ceva, însă ultimele evenimente par să dea apă la moară presei de scandal: Can Yaman a lipsit de la petrecerea de 30 de ani a logodniei sale, Diletta Leotta.

 

Frumoasa jurnalistă sportivă, adevărat sex-simbol în Italia, a împlinit pe 16 august 30 de ani și a dat petrecere mare, având alături familia și prietenii, la o vilă închiriată undeva lângă orașul Catania, în Sicilia, de unde se trage familia sa.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Kartika sposa (@kartika_sposa)

 

Diletta a avut de toate la petrecerea sa cu tema „White and Shine”, organizată în grădină, lângă piscină: dansatori, acrobați, makeup artist profesionist și o rochie bătută în strasuri, care i-a scos în evidență silueta perfectă, plus mulți prieteni, printre ei și câteva nume cunoscute în Peninsulă. Sărbătorita a dansat, cântat și s-a dat într-un leagăn special instalat în grădină, iar la miezul nopții, a suflat în lumânările unui tort decorat cu lămâi de Sicilia.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by 🌍 دنیای سلبریتی ها 🌎 (@world.celebritiess)

 

Tocmai logodnicul a lipsit

Și totuși, ceva a lipsit: logodnicul focoasei italience, actorul turc Can Yaman, n-a fost prezent la eveniment. De când s-au afișat împreună, de la începutul anului și până acum, relația celor doi a generat mii și mii de articole, și în Turcia, și în Italia. De zeci de ori s-a scris că s-au despărțit, dar de fiecare dată Can și Diletta au reapărut împreună. De data aceasta, semnele arată că actorul turc și prezentatoarea italiancă s-au despărțit.

Dacă e să ne luăm după tabloidele din Italia, criza dintre frumoșii îndrăgostiți s-ar fi accentuat după vacanța anterioară, din iunie-iulie, când Can a fost cu Diletta în vacanță întâi în Italia, apoi au mers în Turcia, unde ea i-a cunoscut părinții și familia. Mama lui Can ar fi pomenit atunci, au scris tabloidele turcești, că a fost dat un inel și că, dacă toate merg bine, la anu’ se va face și nunta.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

 

În mod evident, lucrurile s-au schimbat între timp. Iar primul semn a fost faptul că, înainte de aniversarea Dilettei, Can Yaman și blonda jurnalistă au petrecut vacanța separat, fiecare pe cont propriu. Diletta a fost cu prietenele ei în Monte Carlo și apoi Sardinia, în timp ce turcul a ajuns în Puglia și Campania, scrie comingsoon.it. Iar pe 15 august, când Diletta se pregătea de petrecere în Sicilia, Can Yaman se afla în Roma, scrie www.riri-nano.com.

Ce urmează pentru cei doi

Acestea sunt ultimele săptămâni de vacanță pentru Can Yaman și Diletta Leotta. Jurnalista sportivă se va întoarce curând la Milano, pentru că în weekend începe un nou sezon al campionatului italian de fotbal, iar ea este așteptată în studio sau la marginea terenului de fotbal, pentru transmisiuni și analize.

Cât despre Can Yaman, va începe curând filmările pentru un serial italian, „Viola come il mare”, un serial polițist cu accente de comedie, în care va juca alături de actrița Francesca Chillemi. Iar în februarie anul viitor ar urma să înceapă – în sfârșit – filmările pentru mult așteptatul remake după „Sandokan”, unde va juca și sex-simbolul italia Luca Argentero („Doc – În mâinile tale”, AXN).

Dar mai există un zvon în presa din Italia: Can Yaman și Diletta Leotta ar negocia în secret pentru o apariție la emisiunea italiană „Verissimo”, de la Canale 5, găzduită de Silvia Toffanin. Cei doi ar urma să vină în septembrie în studio să vorbească deschis despre relația lor și despre sumedia de bârfe puse pe seama lor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton