Homepage  / Televiziune

Darius Mabda a câștigat „Românii au talent” 2022

Darius Mabda a câștigat „Românii au talent” 2022

de Ioana Maria,

Darius Mabda a câștigat sezonul 12 Românii au talent, după ce tot el a luat și premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Acum, tânărul de 14 ani pleacă acasă și cu marele premiu de 120.000 de euro.

Cel de-al 12-lea sezon Românii au talent a ajuns la final. Cei mai talentați concurenți s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro și au adus pe scenă momente remarcabile. 

Cine a câștigat Românii au talent, sezonul 12

11 finaliști au intrat în cursa pentru marele trofeu, însă doar unul a ieșit învingător. Publicul a decis, iar cel mai talentat român este Darius Mabda.

Citește și:

Podiumul a fost completat de Emanuel Ion, care s-a clasat pe locul al doilea, și de Martina Meola, care a ocupat locul al treilea. 

Tânărul a oferit un moment emoționant pe scena talentelor, alegând să danseze pe melodia “In Your Room”, a trupei Depeche Mode. Darius Mabda a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete în preselecții, iar voturile publicului l-au trimis în marea finală a sezonului 12.

Cine este Darius Mabda, câștigătorul Românii au talent 2022

Darius Mabda are doar 14 ani, vine din Oradea și se antrenează zi de zi, câte 2-4 ore pentru visul lui. „Când dansez, intru în transă”, spunea simpaticul concurent înainte de a intra pe scenă, pe 11 martie, și de a prezenta o coregrafie proprie, la care a muncit foarte mult.

În cea de-a doua semifinală LIVE Românii au talent, Darius Mabda a cucerit scena cu un moment plin de sensibilitate și energie. Jurații au comentat momentul lui din semifinală. Andi: „Nivelul este fără precendent. Ăsta a fost cel mai spectaculos număr! Am urmărit un număr perfect!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton