Homepage  / Filme Online / Netflix

Dave Bautista face echipă cu Daniel Craig în „Knives Out 2”

Dave Bautista face echipă cu Daniel Craig în „Knives Out 2”

de Redactia Tvmania

Actorul Dave Bautista i se alătură lui Daniel Craig în urmarea comediei de acțiune „Knives Out” (2019), anunță Variety. Cei doi au mai jucat deja împreună în „007 Spectre”.

Variety dezvăluie că Dave Bautista este primul actor care a semnat pentru a-i fi alături lui Daniel Craig în „Knives Out 2”, regizat de Rian Johnson. El va face din nou echipă cu vedeta din „007 Spectre”, din 2015. Nu se știe încă ce rol va avea Dave Bautista și nici dacă va fi și într-o eventuală a treia parte. Acum câteva luni, regizorul lăsa să se înțeleagă că fiecare film va avea o nouă distribuție care va fi condusă de fiecare dată de același Benoît Blanc, interpretat de Craig.

În aprilie, Netflix a anunțat că a semnat un contract cu producătorii și vedeta filmului pentru a finanța și difuza următoarele două părți, pentru care platforma de steeaming a plătit suma de 468 de milioane de dolari.

Dave Bautista este în ultima vreme în atenția publicului. Acum câteva azi a dezvăluit că își ia adio de la personajul Drax, din „Gardienii galaxiei 3”, care va ajunge în cinematografe în mai 2023. Apoi, din 21 mai, va putea fi văzut pe Netflix în „Army of the Dead” (2021), filmul cu zombie, semnat de Zack Snyder. Și mai pregătește „Dune”, de Denis Villeneuve, și „Thor: Love and Thunder”, de Taika Waititi.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton