Homepage  / Cinema

Dave Bautista nu va mai fi Drax the Destroyer după noul „Guardians of the Galaxy Vol. 3”

Dave Bautista nu va mai fi Drax the Destroyer după noul „Guardians of the Galaxy Vol. 3”

de Redactia Tvmania

Interpretul puternicului Drax din franciza „Gardienii Galaxiei”, Dave Bautista (52 de ani), spune că nu îl vom mai vedea și în alte filme ale seriei în afară de noul „Guardians of the Galaxy Vol. 3”, care va avea premiera în 2023, scrie insider.com.

Într-un interviu recent acordat site-ului ign.com, Dave Bautista a declarat că va mai juca rolul lui Drax the Destroyer doar în al treilea film din serie, aflat acum în pre-producție, și programat pentru lansare în 2023, deși acesta a fost foarte îndrăgit de fanii francizei. Actorul, pe care îl vom putea vedea din 21 mai pe Netflix, în „Armata celor morți” (2021), a spus și că încearcă, de acum, să se îndepărteze de rol.

„Sincer, nu știu care este scenariul acestui al treilea film”, a spus el, declarând că „a existat un anumit scenariu în urmă cu ceva ani, dar acesta a trebuit să se modifice, deoarece întreaga direcție a universului Marvel s-a schimbat”. Regizorul James Gunn avea, la un moment dat, intenția de a lansa un spin-off care să îi aibă ca eroi pe Drax, interpretat de Bautista, și pe Mantis (jucată de Pom Klementieff). Dave Bautista povestește că „au existat discuții, pentru un timp, legate de acest proiect și mi s-a părut o idee strălucită. Dar nu cred că cei de la Marvel au fost interesați până la urmă de ea, fiindcă nu se încadra în planificarea lor”.

Mai mult, Bautista a declarat presei că „«Guardians of the Galaxy Vol. 3» va fi, probabil, sfârșitul lui Drax” și a scris pe Twitter:

„Până când va ieși pe ecrane G3, voi avea 54 de ani, pentru Dumnezeu! Mă aștept ca totul să înceapă să se lase în orice secundă”. Regizorul James Gunn a declarat, tot pe Twitter, că Bautista nu poate fi înlocuit, dar că are dreptul să-și aleagă orice rol!”

De altfel, Dave Bautista a dezvăluit recent că a refuzat rolul din viitorul film „The Suicide Squad” (a cărui premieră e programată pe 30 iulie – n.r.) pentru a lucra la „Armata celor morți”, apropiata premieră de pe Netflix. Actorul a declarat pentru Digital Spy că James Gunn scrisese un rol special pentru el în „Suicide Squad”, dar că apoi i s-a oferit rolul principal din „Armata celor morți”. „Am început să lucrez din nou cu băiatul meu la «Suicide Squad», chiar dacă era un rol mai mic, iar apoi mi s-a oferit «Armata celor morți», la care am lucrat cu Zack (Snyder – n.r.), am ajuns să construiesc o relație cu Netflix, am primit un rol principal într-un film grozav și am primit mult mai mulți bani”, a spus Bautista.

 

 

https://www.tvmania.ro/zack-snyder-debuteaza-in-senzationala-franciza-despre-zombie-289335

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton