Homepage  / Vedete / Vedete străine

David Bowie este dorit în sezonul doi din „Hannibal”

David Bowie este dorit în sezonul doi din „Hannibal”

de Redactia Tvmania

Creatorul serialului „Hannibal” (care este difuzat la noi de postul AXN şi a fost recent reînnoit pentru sezonul doi), Bryan Fuller, a dezvăluit pentru E! News că îl doreşte pe cântăreţul David Bowie (66 de ani).

Britanicul ar fi perfect, crede Fuller, pentru rolul unchiului lui Hannibal (Mads Mikkelsen), contele Robert Lecter, care – în cărţile scrise de Thomas Harris fusese omorât de nazişti.

„I-am propus rolul lui David Bowie, trebuie să vedem dacă e interesat şi dacă are timp pentru el. Pentru că povestea noastră se petrece în prezent, l-am putea introduce într-o linie narativă alternativă, în care ar fi încă în viaţă”, a spus creatorul.

Ce se întâmplă la finalul sezonului 1

Primul sezon din serialul „Hannibal” se termină la AXN azi, pe 1 iulie, de la ora 22.00, iar seria a doua va începe producţia în Toronto, în luna august.

În episodul din seara aceasta, trezindu-se din leşin, Will (Hugh Dancy) vomită o ureche de om. Testele demonstrează că este urechea lui Abigail, însă Will nu-şi aminteşte nimic. Zeller (Aaron Abrams), Price (Scott Thompson) şi Katz (Hettienne Park) îl interoghează pe Will la sediul FBI, în timp ce Jack (Laurence Fishburne), Alana (Caroline Dhavernas) şi Hannibal (Mads Mikkelsen) discută despre posibilele cauze ale amneziei lui Will. Probe găsite acasă la Will îl indică pe acesta ca fiind ucigaşul Marissei Schuur. În încercarea disperată de a demonstra că este acuzat pe nedrept, Will fuge şi îl ia pe Hannibal în Minnesota.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton