Homepage  / Filme Online

David Duchovny scrie, regizează și joacă în „Bucky F*cking Dent”, film adaptat după romanul său

David Duchovny scrie, regizează și joacă în „Bucky F*cking Dent”, film adaptat după romanul său
7

de Roxana Mirea,

David Duchovny va scrie, regiza și va juca în „Bucky F*cking Dent". Totuși, acestea nu sunt singurele moduri în care filmul este o adevărată producție David Duchovny de la început până la sfârșit. "Bucky F*cking Dent" se bazează, de asemenea, pe cartea cu același nume a lui Duchovny, un roman care a ajuns în fruntea listei de best-selleruri și a primit multe rezenzii pozitive.

Despre filmul „Bucky F*cking Dent” al lui David Duchovny

Acțiunea din „Bucky F*cking Dent” este plasată în New York, în 1978 și urmărește un tânăr de treizeci și ceva de ani, pe nume Ted, care se mută înapoi la tatăl său, Marty (Duchovny), după ce află că acesta suferă de cancer pulmonar, în fază terminală.

Marty caută să recupereze timpul pierdut, dar sănătatea lui pare să se deterioreze ori de câte ori iubita sa echipă Red Sox pierde un meci. Cu ajutorul unei echipe de veterani din cartier și al Marianei – consilierul de suferință al lui Marty – Ted orchestrează un plan complicat pentru a oferi iluzia unei serii de victorii a celor de la Sox, pentru ca Marty să aibă o stare de spirit bună și o inimă care să-i bată în piept. Filmul este descris ca fiind „o odă adusă legăturii dintre tată și fiu”.

‘Aquarius’ Season 2 PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Când încep filmările pentru „Bucky F*cking Dent”

„Bucky F*cking Dent” se va filma la sfârșitul acestui an și va fi produs de Jordan Yale Levine și Jordan Beckerman de la Yale Productions, potrvit yahoo.com.

Suntem încântați să lucrăm cu David pentru a da viață acestei povești extraordinare”, au declarat Yale Levine și Beckerman. „Pasiunea și viziunea lui pentru acest film sunt atât de clare, iar temele acestei povești – tată și fiu, viață și moarte – sunt profund semnificative și universale.”

David Duchovny este cunoscut pentru rolul agentului FBI Fox Mulder din „Dosarele X”, precum și pentru rolul lui Hank Moody din serialul „Californication”. Cel mai recent a fost văzut în comedia lui Judd Apatow, „The Bubble”, și a apărut în „The Chair”, ambele cu debut pe Netflix. Duchovny va juca, de asemenea, în viitoarea comedie a lui Kenya Barris, „You People”, tot pentru Netflix. De asemenea, el va juca alături de Meg Ryan în „What Happens Later” pentru Bleecker Street.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton