Homepage  / Seriale / Seriale americane

David E. Kelley a creat un nou serial polițist, „The Missing”. Cine sunt actorii principali

David E. Kelley a creat un nou serial polițist, „The Missing”. Cine sunt actorii principali

de Andreea Hentea,

Noua poveste imaginată de prolificul David E. Kelley îi va avea în rolurile principale pe Jeff Wilbusch, cunoscut din apreciatul serial „Neortodox” (disponibil pe Netflix) și pe actrița Juliana Canfield, cunoscută din multipremiatul serial „Succesiunea” (disponibil pe HBO Go), scrie deadline.com. 

Faimosul David E. Kelley, scenaristul unor producții de mare succes, precum „Ally McBeal”, „Marile minciuni nevinovate”, „De la început” sau „Nouă străini”, are un nou proiect atractiv: serialul „The Missing”.

Acesta va avea opt episoade și va fi produs de Peacock, platforma de streaming a NBC Universal. În rolurile principale ale serialului vom vedea două nume foarte îndrăgite din două producții recente de succes: Jeff Wilbusch din „Neortodox” și Juliana Canfield din „Succesiunea”. 

Jeff Wilbusch (34 de ani) este cunoscut din serialul „Neortodox” (disponibil pe Netflix), în care a jucat rolul lui Moishe Lefkovitch. Serialul a fost nominalizat la două Globuri de Aur în 2021 și a fost extrem de îndrăgit de public și de critică.

Jeff Wilbusch, foto: Profimedia

În viitorul „The Missing”, Jeff Wilbusch va juca rolul principal, al inspectorului de poliție Avraham Avraham. Foarte încrezător în oameni, acesta își conduce anchetele într-un stil aparte, ghidându-se după propria spiritualitate și după un set de principii ferme, pe care nu le încalcă niciodată. Realitatea îi va rezerva însă surprize nenumărate, iar ceea ce părea o investigație de rutină va scoate la iveală o dramă profundă. 

Pe Juliana Canfield (care va împlini 30 de ani pe 18 februarie) am văzut-o în multipremiatul serial „Succesiunea”, interpretând-o pe Jess Jordan, fidela asistentă a lui Kendall Roy (Jeremy Strong, recompensat pe 10 ianuarie cu Globul de Aur pentru rol).

Fisher Stevens, Brian Cox, Juliana Canfield din serialul HBO „Succession”, foto: Profimedia

În „The Missing” ea va fi Janine Harris, proaspăt angajată în cadrul celebrei NYPD. În căutarea unui mentor, ea își dorește cu ardoare să fie partenera lui Avraham în anchete. Deși acesta preferă să lucreze singur, acceptă în cele din urmă prezența colegei sale și împreună formează o echipă puternică. 

Absolventă a Școlii de actorie la Yale, Juliana Canfield are o carieră în ascensiune. Pe lângă rolul din apreciatul serial „Succesiunea”, ea a fost distribuită și în producția „Amazing Stories” (2020), distribuită de Apple TV+, dar și în recentul serial„Y: The Last Man” (lansat în 2021 de FX Network), unde joacă alături de Diane Lane, Missi Pyle și Amber Tamblin. 

Ce va conține serialul noul serial marca David E. Kelley

„The Missing” va fi ecranizarea bestsellerului internațional „The Missing File”, al scriitorului și traducătorului israelian Dror A. Mishani.

Specializat în ficțiuni polițiste, acesta a lansat o serie literară începută cu romanul „The Missing File”, publicat în 2011 și tradus în cincisprezece limbi. Publicat și în România, cu titlul „Dispariția”, acesta îl are ca personaj central pe inspectorul de poliție Avraham Avraham, care trebuie să dea de urma unui adolescent dispărut în suburbiile Tel Avivului. 

Nominalizată la CWA International Dagger Award în 2013, cartea a fost apreciată nu doar pentru suspansul său, datorat numeroaselor răsturnări de situație, ci și pentru felul în care a redat atmosfera orașului Tel Aviv.

Avraham Avraham este, de altfel, eroul întregii serii literare serii scrise de Dror A. Mishani, din care mai fac parte romanele „A Possibility of Violence” și „The Man Who Wanted to Know”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton