Homepage  / Știri

David Hasselhoff a revenit în „Tânăr și neliniștit”

David Hasselhoff a revenit în „Tânăr și neliniștit”

de Redactia Tvmania

Actorul David Hasselhoff (57 de ani) încearcă să-şi revigoreze cariera şi a apelat la serialul care l-a făcut celebru acum 25 de ani: „Tânăr și neliniștit”.

„The Hoff”, cum i se spune actorului, şi-a reluat rolul doctorului William „Snapper”  Foster, în producţia americană, scrie dailymail.co.uk. În serial, medicul şi-a tratat mama bolnavă.

Hasselhoff a jucat în „Tânăr și neliniștit” între 1975 şi 1982, iar apoi a obţinut roluri principale în serialele „Knight Rider” şi „Baywatch: Salvamarii”. Alături de The Hoff, în serial a jucat şi fiica lui de 20 de ani, Taylor Ann, care a intrat în pielea unei asistente.

Actorul a mărturisit că era emoţionat în legătură cu această revenire, pentru că metoda de lucru s-a schimbat mult faţă de cea din tinereţea lui: „Am fost înfricoşat pentru că trebuie să fii foarte concentrat pe rol. Ai parte de o singură dublă. O repeţi şi apoi o tragi. E la fel ca atunci când sari dintr-un avion – ai face bine să fii pregătit să deschizi paraşuta!”, a explicat Hasselhoff, care a avut în ultimii ani multe probleme legate de pasiunea pentru alcool.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton