Homepage  / Vedete / Vedete străine

David Letterman revine la TV într-un nou proiect pentru Netflix

David Letterman revine la TV într-un nou proiect pentru Netflix

de Redactia Tvmania

Omul de televiziune american, care s-a retras de la cârma emisiunii „Late Night with David Letterman” în urmă cu doi ani, va avea o nouă emisiune cu cei de la Netflix, informează Variety.

 

Netflix a anunțat marți că seria de show-uri prezentate de Letterman (70 de ani) va avea 6 episoade și vor dura fiecare câte o oră. Se pare că emisiunea lui Letterman va avea discuții aprofundate pe anumite subiecte însă cu un singur invitat în cadrul acesteia, bineînțeles presărate de umorul care l-a făcut celebru.

Seria care nu are încă titlu va avea premiera în 2018.

„Mă simt entuziasmat și norocos să lucrez la acest proiect pentru Netflix”, a declarat Letterman cu privire la noul proiect.

 

În 33 de ani de televiziune, Letterman a găzduit 6.028 de episoade în cadrul show-urilor „Night of Late Night” de la NBC și  la CBS „Late Show”. Acesta a fost la cârma show-ului care este declarat ca fiind cea mai lungă emisiune de noapte din istoria americană.

De-a lungul carierei sale de scriitor, producător și interpret, Letterman a avut peste 50 de nominalizări la diverse premii dedicate televiziunii și mai mult de 10 victorii. El a câștigat două premii Peabody și în octombrie urmează să fie distins cu premiul Mark Twain Prize, premiu decernat persoanelor care au avut contribuții semnificative la promovarea umorului în Statele Unite.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton