Homepage  / Vedete străine

David și Victoria Beckham au fost jefuiți. Erau acasă cu fiica lor în timpul spargerii

David și Victoria Beckham au fost jefuiți. Erau acasă cu fiica lor în timpul spargerii
9

de Roxana Mirea,

David și Victoria Beckham au fost jefuiți. Cei doi au fost șocați după ce un un bărbat mascat a pătruns în casa lor, în valoare de 40 de milioane de lire sterline, din vestul Londrei. În momentul spargerii, cei doi erau acasă împreună cu fiica lor, Harper.

David și Victoria Beckham au fost jefuiți

David Beckham, în vârstă de 46 de ani, și Victoria Beckham, în vârstă de 47 de ani, erau acasă cu fiica lor Harper, în vârstă de 10 ani, când un hoț mascat a intrat și le-a furat bunuri în valoare de mii de lire sterline. Se pare că soții Beckham nici nu au bănuit că un hoț a intrat în dormitorul lor de la etaj.

Cel care a descoperit spargerea a fost Cruz, fiul cuplului, care se întorsese acasă după o ieșire în oraș. Fiul în vârstă de 17 ani al fostului fotbalist a observat camera răvășită și un geam spart. Tânărul i-a spus tatălui său ce s-a întâmplat, iar David Beckham a sunat la poliție. Amândoi au căutat prin casă după intruși, în timp ce Victoria a rămas cu Harper. Jaful s-a petrecut la sfârșitul lunii februarie, dar s-a aflat tocmai acum.

Hoțul ar fi furat electrocasnice și haine de designer valoare de mii de lire sterline. Se crede că hoțul ar fi făcut parte dintr-o bandă care a dat spragerea și în alte case din apropiere în aceeași noapte.

Beckhams Reportedly Caught Coronavirus (Files)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

David și Victoria Beckham, „șocați” în urma spargerii

Poliția Metropolitană a declarat pentru Express.co.uk: „Poliția a fost chemată marți, 1 martie, la ora 00:37, pentru a se raporta un furt la o adresă rezidențială din zona W11 din Kensington. Se presupune că spargerea a avut loc luni, 28 februarie, între orele 20:30 și 23:30. Au fost raportate că au fost furate o serie de articole. Nu au fost efectuate arestări. Ancheta continuă.”

David și Victoria Beckham au fost „șocați” în urma spargerii. O sursă a declarat pentru The Sun: „Din păcate, familia Beckham a fost victima unor hoți destul de profesioniști care au lucrat în zonă. Din fericire, criminalii au ajuns doar până la un dormitor înainte să fugă. Securitatea casei este foarte bună, atât fizic, cât și tehnic. Hoții au spart o fereastră și au ieșit pe aceeași fereastră cu un număr mic de obiecte. Din fericire, niciunul nu a avut o valoare sentimentală uriașă pentru familie. Majoritatea locuitorilor din apropiere au fost nevoiți să facă din securitate o parte semnificativă a vieții lor de zi cu zi.”

Se presupune că poliția analizează imaginile din acea noapte de pe camerele de supraveghere.

Sursa a spus că imaginile îl arată pe hoț „cățărându-se peste poarta din fața casei, înainte de a intra prin fereastra unui dormitor liber”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton