Homepage  / Știri

David şi Victoria Beckham merg cu rulota

David şi Victoria Beckham merg cu rulota

de Redactia Tvmania

Fotbalistul David Beckham (35 de ani) şi soţia lui, Victoria (36 de ani), se relaxează într-o manieră surprinzătoare pentru stilul lor luxos de viaţă: merg în camping, cu rulota, scrie newsoftheworld.co.uk.

Cei doi soţi vor să evadeze de stresul cauzat de vieţile lor de vedete şi apelează la o rulotă imensă, cu care se retrag în weekenduri în diverse parcuri de camping din California, unde locuiesc acum. „E adevărat. David şi Victoria iubesc să scape de tot într-o imensă casă pe roţi. Oamenii pot să nu mă creadă, dar este o plăcere simplă de care se bucură amândoi foarte mult. Viaţa lor este atât de haotică încât au puţine şanse să uite de brandul Beckham şi să se concentreze unul asupra altuia”, a dezvăluit un apropiat al cuplului pentru site-ul amintit.

Când fac astfel de escapade în natură, cei doi angajează o bonă pentru cei trei copii ai lor (Brooklyn – 11 ani, Romeo – 7 ani şi Cruz – 5 ani). Unul dintre locurile preferate de David şi Victoria este parcul Paradise Cove, pe coasta Pacificului, loc unde s-au filmat scene din serialul „Baywatch: Salvamarii”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton