Homepage  / Vedete / Vedete străine

David și Victoria Beckham s-ar fi infectat cu coronavirus după ce au călătorit timp de 2 săptămâni

David și Victoria Beckham s-ar fi infectat cu coronavirus după ce au călătorit timp de 2 săptămâni

de Redactia Tvmania

David și Victoria Beckham s-ar fi infectat cu noul coronavirus la începutul lunii martie la o petrecere din Los Angeles, conform celor de la DailyMail. 

Aceeași sursă precizează că cei doi ar fi avut simptomele noului virus și ulterior au fost diagnosticați pozitiv la începutul lunii martie, după ce Victoria și David au călătorit timp de 2 săptămâni. Mai mult decât atât și câteva persoane din echipa celor doi au fost infectate. Familia Beckham ar fi zburat din Los Angeles în Marea Britanie cu ocazia zilei de naștere a fiului lor, Brooklyn, care a împlinit 21 de ani pe 4 martie. Pe 11 martie cei doi au fost în America înainte de lansarea noii echipe de fotbal patronate de David Beckham, Inter Miami, în Florida, iar pe 19 martie ei au ajuns în Cotswolds, înainte de declanșarea stării de urgență. 

O sursă a declarat pentru The Sun faptul că David era de serviciu pentru clubul său, Inter Miami, iar Victoria și familia au zburat pentru a-l susține.”

Aceeași sursă a adăugat că ei au sărbătorit ziua de naștere a fiului lor înainte de a face o scurtă călătorie în Miami. Simptomele au început să apară atunci când celebrul cuplu a revenit acasă: 

 „David a început să se simtă rău și Victoria a avut dureri în gât și temperatură ridicată. Între timp, mai mulți din echipa lor, inclusiv șoferi, bodyguarzi și asistenți s-au îmbolnăvit – câțiva dintre ei foarte grav. Victoria a intrat într-adevăr în panică și întreaga familie a intrat în carantină timp de două săptămâni. A fost îngrijorată că ar putea fi persoane super virale și a făcut tot ce a putut pentru a reduce la minimum orice risc care ar fi putut apărea. Era complet panicată. Au fost câteva săptămâni grele.”

După ce s-au recuperat, David, Victoria și persoanele din echipa lor și-au făcut controale în mod regulat. David și Victoria Beckham și-ar fi făcut și teste pentru anticorpi, înainte de a pleca în vacanță în Grecia și Italia.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton