Homepage  / Articole

David vs. Goliat, diseară, în Liga Campionilor

David vs. Goliat, diseară, în Liga Campionilor

de Redactia Tvmania

APOEL Nicosia a fost marea surpriză a actualului sezon de Liga Campionilor, calificându-se fără înfrângere dintr-o grupă cu FC Porto, Şahtior Doneţk şi Zenit St. Petersburg şi eliminând pe Lyon, la penalty-uri, în optimi. Din păcate, însă, pentru ciprioţi, provocarea de azi chiar pare una insurmontabilă. Ei primesc vizita “galacticilor” de la Real Madrid, pregătiţi de Jose Mourinho, cu nume precum Cristiano Ronaldo (foto) şi Karim Benzema în teren.

Madrilenii sunt unanim consideraţi a doua echipă a lumii, după Barcelona, şi numai un miracol ar putea împiedica un succes fără mari bătăi de cap astă-seară, în prima manşă a sferturilor.

Toţi ochii pe Milan – Barca

Tot azi Benfica primeşte vizita celor de la Chelsea Londra, calificaţi dramatic, în prelungiri, în optimile cu Napoli.

Mâine e programat marele derby AC Milan – Barcelona, care vine cu un Lionel Messi în formă magică. Micuţul argentinian, deja considerat unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din istorie, a devenit recent golgeterul all-time al trupei catalane la doar 24 de ani!

În aceeaşi seară, nemţii de la Bayern, pe a căror arenă e programată finala din 19 mai, se deplasează la Marseille, într-un duel în care pornesc cu prima şansă.

Iată lista completă a partidelor de Liga Campionilor din aceste zile:

Azi

21.45, Dolce Sport, Benfica – Chelsea

21.45, TVR 1, APOEL – Real Madrid

Mâine

21.45, TVR 1, AC Milan – Barcelona

21.45, Dolce Sport, Marseille – Bayern

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton