Homepage  / Vedete / Vedete străine

David Zepeda a renunțat la Televisa pentru Telemundo. Actorul va fi protagonistul unei noi producții

David Zepeda a renunțat la Televisa pentru Telemundo. Actorul va fi protagonistul unei noi producții

de Redactia Tvmania

La scurt timp după încheierea filmărilor pentru sezonul doi a telenovelei „Legea iubirii”, David Zepeda a plecat din Televisa pentru a semna un nou contract cu compania rivală, Telemundo. 

Mai mult decât atât, actorul se unește unui mare proiect al Telemundo și va fi protagonist alături de Aracely Arambula în sezonul 2 al producției „La dona”. 

„Sunt foarte fericit și emoționat pentru această nouă provocare care a început cu Telemundo. Mă entuziasmează genul acesta de provocări, iar proiectul în care voi juca este foarte important pentru cariera mea. Voi juca un personaj complet diferit față de cele pe care le-am făcut în ultimele telenovele la Televisa. Am fost fericit când m-au sunat să îmi propună un proiect atât de important, iar când proiectul este bun nu regret nici un pas făcut. Mai mult, voi face un personaj mare și complex, iar inima mi-a spus că acesta era drumul meu”, a declarat David Zepeda pentru publicația People en Espanol. 


 

Va fi sezonul trei al telenovelei „Legea iubirii”? 

Actorul a dezvăluit că va filma pentru La Dona în Ciudad de Mexico și Acapulco și că va forma în cadrul telenovelei un triunghi amoros alături de Aracely Arambula și Carlos Ponce.  Întrebat dacă va reveni la Televisa pentru continuarea telenovelei „Legea iubirii”, actorul nu a ezitat să ofere un răspuns:  „Poate vor exista sezoanele trei și patru. Există mari posibilități”.

 

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton