Homepage  / Articole

David Zepeda i-a suflat rolul lui Gabriel Soto

David Zepeda i-a suflat rolul lui Gabriel Soto

de Redactia Tvmania

Cea mai bună telenovelă a anului 2011 a debutat recent pe micile ecrane, la postul Acasă. „Forţa destinului” a reunit în distribuţie doi mari rivali, actorii David Zepeda şi Gabriel Soto.

Încă de la debutul telenovelei, au existat probleme pe platourile de filmare de la „Forţa destinului” („La Fuerza del Destino”), pentru că rolul principal i-a fost oferit iniţial lui Gabriel Soto, însă producătorii s-au răzgândit la puţină vreme.

David Zepeda a fost cel ales ca protagonist, într-un final, de producătorii care nu ştiau că cei doi nu se suportă. Zepeda şi Soto au mai jucat împreună în „Sortilegio” – „Predestinaţi” şi au ajuns chiar să se bată pe platouri din cauza neînţelegerilor.

Problemele au continuat şi la filmările telenovelei „Forţa destinului”, unde aceştia s-au certat tot timpul, mai ales că Soto nu s-a simţit confortabil ştiind că rivalul său i-a suflat rolul. „Nu a fost decizia lui, însă i-a plăcut să vadă că sufăr”, a declarat Soto.

La rândul său, David Zepeda, pe care l-aţi mai văzut în „Destine furate” şi „Stăpâna”, a declarat că i s-a împlinit un vis jucând primul rol de protagonist. „Forţa destinului” a sosit în cel mai bun moment din cariera mea, visam de mult timp la un personaj principal şi cred că acest proiect e o binecuvântare. Are o distribuţie spectaculoasă, am lucrat excelent în echipă, iar regizorul Benjamin Cann realizează niste lucruri extraordinare”, a spus Zepeda.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton