Homepage  / Vedete

David Zepeda, în mijlocul unui scandal sexual

David Zepeda,  în mijlocul unui scandal sexual

de Redactia Tvmania

De câteva zile, actorul de telenovele David Zepeda se află în mijlocul unui adevărat scandal sexual, după ce pe reţelele de socializare a început să circule un filmuleţ în care mexicanul este dezbrăcat şi se mângâie provocator.

David Zepeda a fost un afemeiat în tinereţe

Telenovelistul a recunoscut, pentru „Radio Formula”, că da, el este în respectivul clip video şi că nu are de gând să dea pe nimeni în judecată.

„Răul a fost făcut deja, acum trebuie să-l înfrunt, îmi cer scuze fanilor şi iubitei mele, este un filmuleţ pe care l-am făcut acum mulţi ani”, a precizat pentru aceeaşi sursă actorul, care a recunoscut în trecut că şi-a făcut de cap în tinereţe.

David Zepeda a mai povestit că era de ceva vreme ameninţat şi şantajat, prin telefon, că filmuleţul (realizat de o fostă iubită, al cărei nume nu a dorit să-l pronunţe) va fi făcut public.

„Nu am vorbit cu persoana cu care am făcut filmuleţul, este un capitol închis din viaţa mea de nişte ani buni şi, oricum, nu voi acţiona pe nimeni în instanţă”, a mai declarat actorul.

David Zepeda este cunoscut telespectatorilor din România din telenovele „Abisul pasiunii” şi „Viaţă de împrumut”, difuzate în trecut de Acasă.

 

Te-ar putea interesa și:

Julian Gil le-a pus “gând rău” colegilor William Levy şi David Zepeda

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton