Homepage  / Articole

David Zepeda și Angelique Boyer, în „Abisul pasiunii”

David Zepeda și Angelique Boyer, în „Abisul pasiunii”

de Redactia Tvmania

David Zepeda si Angelique Boyer vin Acasă din 27 august, de la ora 20.30, într-o nouă poveste de dragoste captivantă - “Abisul pasiunii” (“Abismo de pasion”) - plină de iubire, intrigi și situații inedite. Producția marca Televisa care este difuzată în peste 10 țări și se află în topul audiențelor “Canal de las Estrellas” din Mexic, vine în Romania, la Acasă.

Telenovela “Abisul pasiunii” aduce o poveste de dragoste specială, presărată de iubiri nemărginite, destine răvășite de intrigi și secrete dezgropate peste ani. “Abisul pasiunii” este istoria unei tinere pe nume Elisa (Angelique Boyer) care se îndrăgostește de Damián (David Zepeda), însă iubirea lor este umbrită de răutățile celor din jur și de asemenea de dragostea obsesivă pe care Gael Arango (Mark Tacher) i-o poartă Elisei.

Protagonistul telenovelei, David Zepeda se întoarce Acasă, după ce a câștigat milioane de fani grație rolurilor din “Predestinați” și “Forța destinului”. De data aceasta, el este partenerul frumoasei Angelique Boyer, ce a cucerit publicul odată cu personajul său din “Rebelde: la familia”, difuzat tot la Acasă. David Zepeda îl interpretează pe Damián Arango, cel mai bun prieten al lui Gael. Incă din copilărie, Damián este foarte apropiat de Elisa, însă mama sa nu este  de acord cu prietenia lor și îl trimite la studii în străinătate. Cu toate acestea, peste ani, aceste sentimente se transformă într-o iubire profundă pentru care este dispus să lupte împotriva mamei sale și a celui mai bun prieten.

Protagonista telenovelei, Angelique Boyer interpretează personajul Elisei, o tânără extrem de frumoasă și blândă care este terorizată de tatăl și mătușa sa. Aceasta trăiește o superbă poveste de dragoste alături de Damián, însă fericirea lor este răvășită de obsesia pe care Gael Arango (Mark Tacher) o are pentru ea.

Mark Tacher este Gael Arango în telenovela “Abisul pasiunii”, cel mai bun prieten al lui Damián. El se atașează extrem de mult de Elisa, încă din perioada copilăriei, iar sentimentele devin din ce în ce mai puternice cu trecerea timpului. El se va transforma în rivalul lui Damián și va începe o lupta aprigă pentru dragostea Elisei.

Distribuția telenovelei este completată de actori renumiți precum César Évora, Sergio Mayer, Blanca Guerra, Livia Brito.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton