Homepage  / Vedete

David Zepeda va fi protagonistul telenovelei „La doble vida de Estela Carrillo”

David Zepeda va fi protagonistul telenovelei „La doble vida de Estela Carrillo”

de Redactia Tvmania

Unul dintre proiectele ambiţioase ale companiei Televisa pentru anul viitor este telenovela „La doble vida de Estela Carrillo”, din distribuţia căreia vor face parte Erika Buenfil (în rol negativ), Ariadne Diaz (personajul principal feminin), Danilo Carrera, Africa Zavala, César Évora, Alejandro Tommasi şi Marco Méndez.

David Zepeda

David Zepeda

Producătoarea Rosy Ocampo a anunţat zilele trecute, în cadrul unei conferinţe, şi numele protagonistului. Aşadar, partenerul lui Ariadne va fi actorul David Zepeda, pe care l-aţi mai văzut până în „Până la capătul lumii” sau „Viaţă de împrumut”.

ariadne-diaz-si-david-zepeda

Ariadne Diaz și David Zepeda

Conform tvyespectaculos.mx, el va interpreta rolul unui impresar al artiştilor care cântă muzică tradiţională mexicană. David (care a apărut la conferinţă cu un nou look – şi-a lăsat barbă) a declarat că este foarte fericit că va avea ocazia să cânte în această producţie, muzica fiind a doua pasiune a sa, după actorie.

“Este un personaj complex, pasional şi plin de energie”, a declarat David (43 de ani), citat de peopleenespanol.com.

Serialul „La doble vida de Estela Carrillo” („Viaţa dublă a Estelei Carrillo”) va spune povestea Estelei, o cântăreaţă cunoscută din Los Angeles, cu un trecut obscur de care nu poate scăpa. Ea este, de fapt, o imigrantă mexicană care, pentru a nu-şi deconspira adevărata identitate, acceptă să declare în favoarea unui presupus criminal. Filmările vor avea loc în Los Angeles, Tijuana şi Ciudad de Mexico, iar telenovela este programată să înceapă în Mexic în februarie anul viitor.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

David Zepeda vrea să însoare, dar nu are timp

David Zepeda, în mijlocul unui scandal sexual

Julian Gil le-a pus “gând rău” colegilor William Levy şi David Zepeda

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton