Homepage  / Știri

De 2 ori părinţi: Elton John şi David Furnish şi-au mărit familia

De 2 ori părinţi: Elton John şi David Furnish şi-au mărit familia

de Redactia Tvmania

Elton John şi David Furnish au devenit din nou părinţi, după ce o mamă-surogat a născut cel de-al doilea copil al cuplului, scrie New York Post.

Nu se cunoaşte încă identitatea mamei-surogat, deşi se zvoneşte că ar fi vorba de aceeaşi femeie care l-a adus pe lume şi pe primul lor copil. Purtătorul de cuvânt al lui Elton John nu a vrut să comenteze informaţiile apărute în publicaţia citată, motivând că nu aduce niciodată în discuţie viaţa personală a clientului său.

Elton John (65 de ani) şi partenerul său, David Furnish (49 de ani), au devenit pentru prima oară părinţi în decembrie 2010, tot cu ajutorul unei mame-surogat.

Muzicianul a declarat, într-un interviu acordat în iulie televiziunii NBC, citat de Mediafax, că se teme de momentul în care fiul său îl va întreba de ce nu are o „mămică”.

„Va fi dureros pentru el când va creşte şi va înţelege că nu are o mămică. Însă e foarte fericit. Nu am văzut niciodată un copil atât de mulţumit. Iar voi nu aţi văzut niciodată doi oameni mai mulţumiţi decât David şi cu mine”, a spus artistul.

Elton John este ajutat de David Furnish să realizeze un film muzical despre viaţa sa. Rolul cântăreţului va fi interpretat de Justin Timberlake (31 de ani).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton