Homepage  / Cinema

„Iubire, nunți și alte dezastre”, „Boss Level. Capcana timpului”, de astăzi în cinematografe

„Iubire, nunți și alte dezastre”, „Boss Level. Capcana timpului”, de astăzi în cinematografe

de Redactia Tvmania

De astăzi, 4 iunie, putem vedea la cinema „Iubire, nunți și alte dezastre”, dar și aventuri în bucle temporale, drama unei mame și un horror inspirat de un caz care a făcut vâlvă în America. 

 

Premiere cinema 4 iunie 2021

 

„Iubire, nunți și alte dezastre” / „Love, Weddings & Other Disasters” –  Comedie romantică, SUA, 2020 – Premiera: 4 iunie

 

 

O nuntă este pretextul perfect pentru a urmări poveștile mai multor cupluri, la începutul sau spre sfârșitul iubirii lor. Jessie (Maggie Grace), organizatoare de nunți, pune la cale o nuntă contracronometru, Lawrence (Jeremy Irons), proprietar de restaurant, se întâlnește pe nevăzute cu Sara (Diane Keaton), o femeie oarbă, iar Mack (Diego Boneta), care cântă cu trupa lui la nuntă, se îndrăgostește de Jessie. Toți se străduiesc să transforme ziua mirilor într-una de neuitat, dar nu știu că și pentru ei evenimentul va fi prilejul unei întâlniri memorabile. 

Regia: Dennis Dugan Cu: Jeremy Irons, Diane Keaton, Maggie Grace, Diego Boneta, Chandra West, Veronica Ferres, Dennis Dugan

 

„Mama” / „Madre” – Dramă, Spania/Franța, 2019 – Premiera: 4 iunie

 

 

Autor al unor povești puternice și îndrăznețe, regizorul Rodrigo Sorogoyen („Dumnezeu să ne ierte”, „Jocuri de putere”) construiește aici drama Elenei (Marta Nieto), o spaniolă al cărei fiu de șase ani a dispărut în timpul unei vacanțe în Franța cu tatăl lui. După zece ani, Elena lucrează la un restaurant de pe plaja pe care i s-a pierdut cândva băiatul și încearcă să se împace cu drama ei. Apariția lui Jean (Jules Porier), un adolescent care îi amintește de fiul său, se transformă într-o relație cu deznodământ neașteptat. 

Regia: Rodrigo Sorogoyen Cu: Marta Nieto, Jules Porier, Alex Brendemühl, Anne Consigny, Frédéric Pierrot. 

 

„Boss Level. Capcana timpului” / „Boss Level” –  Acțiune SF, SUA, 2021 – Premiera: 4 iunie

https://www.youtube.com/watch?v=9mkiY-37OG4&ab_channel=TIFFTrailersTIFFTrailersVerified

Filmul are în centru o temă des exploatată în ultimii ani – o buclă temporală în care eroul este prins repetitiv. De data aceasta, Roy (Frank Grillo), un ofițer în rezervă din forțele speciale, e captiv într-un soft care îl face să retrăiască mereu o zi la sfârșitul căreia este ucis. El se aruncă într-un șir de încercări spectaculoase de evadare din această farsă sinistră, de-a lungul unor înfruntări, explozii și urmăriri spectaculoase. Frank Grillo a jucat în „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului”, iar pe Annabelle Wallis o știm din „Peaky Blinders” și „Cea mai puternică voce”. 

 

Regia: Joe Carnahan Cu: Mel Gibson, Naomi Watts, Michelle Yeoh, Frank Grillo, Annabelle Wallis

 

„Trăind printre demoni: E mâna diavolului” / „The Conjuring: The Devil Made Me Do It” – Horror, SUA, 2021 – Premiera: 4 iunie

 

 

Experimentații investigatori și demonologi Ed (Patrick Wilson) și Lorraine Warren (Vera Farmiga) anchetează de această dată un caz care îi șochează chiar și pe ei. Disputa asupra sufletului unui tânăr îi duce spre primul caz din istoria Americii în care un suspect de crimă s-a apărat motivând posedarea de către demoni. O poveste spectaculoasă din anii ’80, care a făcut vâlvă în presa americană, a dus la o exorcizare și a inspirat la scurt timp o carte – scrisă de Lorraine Warren – și un film de televiziune. 

Regia: Michael Chaves Cu: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Ruairi O Connor, Sarah Catherine Cook, Julian Hilliard, John Nobel, Steve Coulter.

 

Citește și:

Cel mai așteptat film al anului. „Cruella”. Când are loc premiera în cinematografe  

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton