Homepage  / Cinema

De azi la cinema. Daniel Craig se desparte de agentul 007 în „Nu e vreme de murit”

De azi la cinema. Daniel Craig se desparte de agentul 007 în „Nu e vreme de murit”
4

de Andreea Hentea,

„Nu e vreme de murit” / „No Time to Die”, filmul care încheie aparițiile lui Daniel Craig în rolul agentului 007, ne promite suspans, seducție, spectacol și o evocare a mai tuturor elementelor care au asigurat succesul seriei Bond. „Nu e vreme de murit” intră de azi, 1 octombrie, la cinema.

Începută cu „Dr. No” în 1962, seria inspirată de romanele lui Ian Fleming încântă spectatorii de aproape șase decenii, cu recuzita sa de gadget-uri, femei frumoase, aventuri și coregrafii ingenioase, dar mai ales cu un personaj visat de mulți actori: agentul 007.

După ce a jucat în „Casino Royale” , „007: Partea lui de consolare”, „007: Coordonata Skyfall” și „Spectre”, pentru a ajunge la acest nou „Nu e vreme de murit”, Daniel Craig (53 de ani) a fost decretat de colegii din echipă „cel mai reușit James Bond dintre toți”.

De la regizorul Cary Joji Fukunaga și până la colegii săi de platou, toți au spus că Daniel Craig i-a adăugat lui Bond neașteptate accente de umanitate.

Recent, platforma Apple TV a lansat documentarul „Being James Bond: The Daniel Craig Story”, în care actorul reflectă asupra celor 15 ani care au trecut de când a îmbrăcat întâia oară costumul lui Bond. El a spus că rolul lui Bond i-a întors viața cu susul în jos, dar și că pentru el a fost „o onoare și o șansă extraordinară” să-l joace.

Pe cine vom vedea acum „Nu e vreme de murit”

În acest nou „Nu e vreme de murit” vom reîntâlni câteva cunoștințe vechi – Madeleine Swann (Léa Seydoux), Ernst Stavro Blofeld (Christoph Waltz), M (Ralph Fiennes), superiorul ierarhic al lui Bond, Moneypenny (Naomie Harris), ingeniosul Q (Ben Wishaw) și Felix Leiter (Jeffrey Wright), vechiul prieten al lui Bond din CIA, care îl provoacă să accepte o ultimă misiune.

Printre noii intrați în peisaj se numără frumoasa Paloma (Ana de Armas), o agentă care îi vine în ajutor lui Bond, dar și un nou adversar (Rami Malek), pe care Bond va fi imposibil să-l ignore.

Trailer „Nu e vreme de murit”

LANSARE: 1 octombrie 2021

O: No Time to Die, Marea Britanie/SUA, 2021 R: Cary Joji Fukunaga D: Daniel Craig, Léa Seydoux, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Wishaw, Jeffrey Wright, Rami Malek, Ana de Armas, Lashana Lynch, Rory Kinnear.

NO TIME TO DIEIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton