Homepage  / Vedete româneşti

De ce a acceptat Cornel Palade să participe la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” la vârsta de 70 de ani

De ce a acceptat Cornel Palade să participe la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” la vârsta de 70 de ani
6

de Roxana Mirea,

Filmările pentru cel de-al doilea sezon al reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” sunt în toi în Republica Dominicană. Printre cele 12 vedete care au acceptat provocarea vieții lor se numără și Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani. Iată de ce a acceptat Cornel Palade să participe la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

De ce a acceptat Cornel Palade să participe la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, acolo unde au loc filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de la Pro TV, Cornel Palade a explicat de ce a acceptat provocarea la vârsta de 70 de ani.

„Mi-a plăcut mereu să citesc. Eram puști și l-am descoperit pe Mark Twain. Am citit „Aventurile lui Tom Sawer și Huckleberry Finn” și am rămas cu niște sechele după cartea aceea. M-am apucat să sap după comori. Am făcut o groapă de 5-6 metri ca să găsesc o comoară și a căzut vaca unui vecin și a murit acolo, în groapă. A trebuit să se ducă tata, să ia vaca, să o plătească.

Sigur că mi-am luat tocul de bătaie necesar. Și multe, multe alte aventuri…Acum plec într-o aventură mare. Nu cred că este aventura vieții, dar este ceva deosebit, special, să mă văd într-un loc în care nu am fost niciodată, să fiu supus unor presiuni și probe. Probele sunt criminale, grele, dureroase. Sper să am atât sânge să pot să las pe câmpul de luptă și să înnobilez drept regele junglei”, a declarat Cornel Palade pentru Ego.ro.

Cornel-Palade-Sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ce îi lipsește lui Cornel Palade la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Cornel Palade a mărturisit că cel mai mult îi va lipsi familia pe perioada filmărilor pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Chiar dacă este conștient că îi vor lipsi multe lucruri, actorul spune că va câștiga altele.

Sunt făcut numai din vicii, am puține virtuți. Sigur că îmi vor lipsi multe lucruri, dar ce îmi va lipsi cel mai mult nu ține de vicii. Îmi vor lipsi familia, fata, soția, mama, frații, surorile, prietenii mei dragi pe care îi iubesc și îi respect din toată inima, cartea, muzica, filmul, poezia, teatrul, natura mea de acasă, cabana mea dintre munți de pe malul lacului. Îmi vor lipsi foarte multe lucruri, dar voi câștiga alte lucruri pe care nu le-am văzut niciodată, pe care va trebui să le trec în albumul vieții mele”, a mai povestit Cornel Palade.

Sursa Foto: Pro TV, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton