Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce a ajuns Gabriela Cristea la psiholog. „Am început să am niște…”

De ce a ajuns Gabriela Cristea la psiholog. „Am început să am niște...”
9

de Andra Stana,

La scurt timp după ce a avut Covid și după ce s-a vindecat de această boală, Gabriela Cristea a recunoscut că a apelat la ajutorul unui specialist, după ce a avut mai multe atacuri de panică. Vedeta de 47 de ani a recunoscut că starea ei de sănătate nu a fost deloc bună.

„Am început să am și niște atacuri de panică, înțeleg că acest virus îți afectează și sistemul nervos vegetativ, am și vorbit cu psihologul și mi-a zis că după o lună de la boală ai ca un soi de depresie, unii fac mai agresiv, mai puțin agresiv.

Am avut și fobii în timpul bolii, când am rămas fără gust și fără miros, m-am trezit într-o noapte în panică și mă gândeam că dacă luăm foc în casă noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi nu simțim. Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează”, a mai spus Gabriela Cristea la „Xtra Night Show”.

De-ce-a-ajuns-Gabriela-Cristea-la-psiholog-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Gabriela Cristea a împlinit de curând 47 de ani

Gabriela Cristea a împlinit 47 de ani, pe 26 octombrie. Cu această ocazie, soțul ei i-a transmis un mesaj emoționant, alături de care a atașat mai multe imagini cu ei doi, scrie libertatea.ro.

„Azi e ziua soției mele, Gabriela! Îți mulțumesc, iubita mea, pentru că mi-ai transformat toate visurile în realitate. Am o soție exact așa cum mi-am dorit și 2 copii după sufletul nostru! Să fii sănătoasă, (pentru că iubită ești) și să ți se îndeplinească toate dorințele alături de noi și de toți cei care te iubesc! Pozele din postare arată o parte din călătoria în 2, apoi în 3 și apoi în 4 și stai să vezi ce mai urmează!?✌???swipe left!? La muuuulți Ani, dragostea mea!!!”, a fost mesajul postat de Tavi Clonda pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea TV și artistul s-au căsătorit în 2015 și au împreună două fetițe. Căsnicia lor a fost una discretă, iar cei doi își fac deseori declarații de dragoste în public.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton