Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce a ales Ilinca Vandici o bonă filipineză pentru fiul ei. „Atunci am avut nevoie”

De ce a ales Ilinca Vandici o bonă filipineză pentru fiul ei. „Atunci am avut nevoie”
9

de Andra Stana,

De când a devenit mama lui Zian, pe lângă sprijinul soțului ei, Andrei Neacșu, Ilinca Vandici a primit ajutor din partea mamei sale, dar și a socrilor. Astfel, vedeta Kanal D a putut să se ocupe de proiectele ei de la TV, dar și de cele din mediul online. Acum, Ilinca recunoaște de ce a fost nevoită să își ia o bona internă.

Ilinca Vandici, nevoită să își ia o bonă filipineză

Ilinca Vandici a fost fericită atunci când a aflat că va deveni mătușă. Cu toate acestea, faptul că sora ei a devenit la rândul ei mamă a provocat o schimbare majoră în familia vedetei „Bravo, ai stil!”.

Pentru că mama ei a plecat să aibă grijă de cel mai mic nepoțel al ei, Ilinca și soțul ei au angajat o bonă internă pentru fiul lor. Apoi, pentru ca Zian să se poată înțelege cu bona filipineză, băiatul a început să ia lecții de limba engleză.

Între timp ne-am luat o bonă pentru că mama în acest moment o ajută pe sora mea, copilul ei fiind mai mic. Atunci am avut nevoie de un pic de ajutor. Strict pentru momentele în care nici eu, nici Andrei nu suntem acasă pentru că avem alte îndatoriri. Vorbește cu ea în engleză. Însă da, și cursurile ne-au ajutat foarte tare”, a povestit Ilinca Vandici, într-un interviu pentru ego.ro.

Abia aștept să mă depășească în toate aspectele vieții mele, din toate punctele de vedere pentru că are cu ce, are potențial fantastic și are gene extrem de bune. E un copil tare bun. Nu există niciun fel de competiție, niciun fel de conflict între noi, îmi place să-l cresc în pace, în liniște, cu multă blândețe, cu multă toleranță și înțelegere”.

De ce a ales Ilinca Vandici o bonă filipineză pentru fiul eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Chiar dacă ia lecții particulare de limbă engleză, asta nu înseamnă că Ilinca își dorește să-i umple agenda fiului ei cu tot felul de activități educative, cel puțin nu la această vârstă.

De un an de zile am început. Nu facem în mod constant, adică în fiecare săptămână, dar o dată la ceva vreme mai programăm o lecție. Cred că este important. Deocamdată face doar engleză. Personal îmi doresc pentru copilul meu să-și trăiască copilăria. Nu vreau să fiu genul de mamă care îl forțează să meargă la 7 sporturi, să facă 15 activități extracuriculare, să fie bun în toate. Eu vreau să-l las să-și trăiască copilăria”.

„Din suflet mi-aș dori să-l duc și cu colindul, dar nu îi place”

Despre modul în care își crește fiul, Ilinca Vandici recunoaște că face și greșeli. Cu toate acestea, vedeta este mândră de faptul că reușește să îl trateze pe ZIan ca pe un adult, deși cel mic nu are nici măcar 6 ani.

„Din suflet mi-aș dori să-l duc și cu colindul, dar nu îi place. Am zis că poate de anul viitor. Deocamdată nu-i place, iar eu țin cont de ceea ce îmi spune și mi-a zis că nu vrea. Atunci am zis ok, perfect. Deocamdată și finii mei sunt micuți, dar mă gândesc că or să crească.

Or să lege prietenii un pic mai strânse cu colegii de la școală. Anul viitor o să fie deja în clasa 0, și atunci cu siguranță ăla va fi un moment în care ei vor putea petrece timp împreună și vor putea face activități. Cu tot sufletul sunt altături de el și facem de toate”, a mai povestit Ilinca Vandici.

„Voi fi plecată pentru o scurtă perioadă într-o vacanță, între Crăciun și Revelion”

Vedeta Kanal D vrea să se bucure de timpul petrecut alături de soțul și fiul ei. Asta cu atât mai mult cu cât, la începutul anului viitor, vor începe din nou filmările pentru emisiunea „Bravo, ai stil!” 2023.

Nu pot să dau deocamdată detalii. Pot să spun doar că voi fi plecată pentru o scurtă perioadă într-o vacanță, între Crăciun și Revelion. Și după aceea, bineînțeles că vă vom pregăti surprize, așa cum v-am obișnuit”, a completat Ilinca Vandici pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton