Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce a cerut Dana Rogoz ajutorul unui psiholog. „Mereu am fost colegă cu coșmaruri mișto”

De ce a cerut Dana Rogoz ajutorul unui psiholog. „Mereu am fost colegă cu coșmaruri mișto”
15

de Andra Stana,

Dana Rogoz (36) este una dintre tinerele actrițe de succes ale României. Ea este împlinită și pe plan profesional, dar și pe plan personal, alături de soțul Radu Dragomir. Totuși, actrița a recunoscut că a traversat și perioade mai dificile. Nu a așteptat agravarea problemelor: a cerut sfatul unui psiholog. Face asta și acum, în special când vine vorba despre copiii ei, Vlad și Lia.

Dana Rogoz e prezentă pe micul ecran încă din copilărie. Ea i-a dat viață personajului Abramburica. Ani mai târziu, ea a crescut, s-a maturizat, a obținut alte roluri și și-a întemeiat o familie.

Atunci când a devenit mamă pentru prima oară, Dana Rogoz și-a dat seama că are nevoie de un psiholog. Se confrunta cu unele probleme, iar prima ședință de terapie a fost una plină de emoții, scrie libertatea.ro.

Dana-Rogoz-11Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Dana Rogoz: „Am zis hai să văd totuși ce e cu nopțile astea agitate”

„Aveam coșmaruri în fiecare noapte. Mă rog, mereu am fost colegă cu coșmaruri mișto. Încă de prin liceu, dar în perioada aceea, după ce tata murise de câteva luni, cu Vlad bebeluș, le-am luat ca pe un semnal de alarmă. Am zis hai să văd totuși ce e cu nopțile astea agitate. Ce e cu mine, cu doliul pentru tata, cu nouă postura de mamă.

Aveam atâtea întrebări, de fapt, că nici nu știam la prima ședință de terapie din viața mea ce să îi spun mai întâi psihoterapeutului.

Mersul la psiholog a meritat: „Terapia a fost cel mai bun cadou”

Cu ce să încep. Abia după multe ședințe am realizat că, în sfârșit, îmi dau ocazia să trec printr-un proces de autocunoaștere, de multe ori al naibii de dureros, dar extrem de necesar.

Și cu cât au trecut anii, mai ales în raport cu Vlad, iar acum cu Lia, am înțeles că terapia a fost cel mai bun cadou pe care am putut să mi-l fac”, a dezvăluit vedeta pe blogul ei.

De-ce-a-cerut-Dana-Rogoz-ajutorul-unui-terapeut-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 15

Dana Rogoz nu regretă că a ajuns la psiholog

Cu ajutorul specialistului, actrița s-a cunoscut mai bine. Totodată, în timp, a reușit să aibă o relație mai bună cu cei din jurul ei. Nu regretă decizia luată în urmă cu ani buni, e recunoscătoare pentru tot ajutorul primit.

Chiar dacă acum e o femeie matură, Dana Rogoz cere ajutorul specialistului și acum, mai ales când vine vorba despre copiii ei.

„Pentru gestionarea relațiilor pe care le am cu copiii mei, continui și acum să cer sfaturi terapeutului. Simt că îmi fac un cadou de fiecare dată când apuc să îmi programez o ședință, pentru că, în sfârșit, pot să descarc ce am mai adunat.

Ultima am făcut-o online, fiind în pandemie, acum vreun an cred. Inițial credeam că nu va funcționa dialogul online, dar abia după ce ședința s-a încheiat am realizat că nu am avut nicio problemă cu asta, adică nu am simțit nicio barieră în comunicare.

Sigur, aveam deja o relație mai lungă cu terapeutul meu, dar pe de altă parte, cred că ne-am obișnuit cu toții să comunicăm destul de mult la distanță, intrând mai ușor în profunzimi, chiar și când nu suntem față în față cu omul căruia ne destăinuim.”, a mai povestit Dana Rogoz.

Dana Rogoz are un scop clar: destăinurile făcute pe blog trebuie să aducă o schimbare. Ea vrea ca acest subiect să devină unul normal, ca oamenii să poată povesti cu lejeritate că merg la psiholog, la terapeut, fără să mai fie considerată o rușine.

„Hai să normalizăm acest subiect, hai să spargem prejudecățile”, a mai transmis actrița.

Sursa foto: danarogoz.com, instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton