Homepage  / Vedete româneşti

De ce a crezut Smiley că Pavel Bartoș își înșală soția. Ce s-a întâmplat într-un hotel

De ce a crezut Smiley că Pavel Bartoș își înșală soția. Ce s-a întâmplat într-un hotel
6

de Roxana Mirea,

Smiley a povestit că, la un moment dat, a crezut că Pavel Bartoș își înșală soția. Totul s-a întâmplat în urmă cu mai mult timp, într-un hotel din România. Invitat în podcastul lui Horia Brenciu, artistul și-a adus aminte de această întâmplare.

De ce a crezut Smiley că Pavel Bartoș își înșală soția

Recent, Smiley a fost invitat în podcastul lui Horia Brenciu, unde și-a adus aminte de o întâmplare amuzantă care a avut loc acum ceva timp. Smiley și cu Pavel Bartoș nu sunt doar colegi, ei prezentând împreună „Românii au talent”, dar sunt și prieteni buni.

La un moment dat, Smiley și Pavel trebuia să participe la preselecții, însă nu au putut să ajungă împreună la hotelul unde erau cazați. Smiley și Pavel Bartoș erau cazați în aceeași cameră, dar când iubitul Ginei Pistol a mers la recepție să ceară cheia de la cameră, o angajată l-a refuzat, pe motiv că Pavel Bartoș ar fi fost cazat cu o femeie.

Smiley, despre faptul că Pavel Bartoș și-ar fi înșelat soția. Ce s-a întâmplat într-un hotelIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Bună ziua! Sunt Andrei Maria, aș vrea să mă cazez, dați-mi și mie o cheie de la camera lui Pavel Bartoș. Că știam că stăm împreună. Și asta zice: ‘Da, nicio problemă, imediat’. Pac, se uită, zice: ‘Aaa, nu se poate, că domnul Bartoș s-a cazat aseară și e cu o domnișoară’.

Și zic: ‘Bă, eu știam că Pavel e un om însurat’. Eu, în capul meu, zic: ‘Bă, ești nebun la cap! Așa de golan să fie Pavel?’. Eu știam că e însurat. Zic: ‘Cum adică? Cum o cheamă?’. Zice: ‘Stați să mă uit. Maria Andrei’. Și eu zic: ‘Încântat, și Tiberiu mă cheamă!’„, a povestit Smiley amuzat, în cadrul podcastului lui Horia Brenciu, potrivit wowbiz.ro.

Cofuzia s-a produs pentru că numele adevărat al lui Smiley este Maria Andrei Tiberiu. Așadar, din cauza numelui de familie, angajata hotelului de la recepție a crezut că Pavel Bartoș este cazat cu o femeie, nu cu Smiley.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton