Homepage  / Vedete româneşti

De ce a dispărut Lidia Buble din mediul online. Și-a schimbat complet look-ul

De ce a dispărut Lidia Buble din mediul online. Și-a schimbat complet look-ul

de Roxana Mirea,

În urmă cu două săptămâni, Lidia Buble a dispărut din mediul online, lucru care i-a îngrijorat pe fanii ei. Astăzi, 7 martie, artista a fost invitată la „Morning Zu”, de la Radio Zu, unde a dezvăluit care a fost motivul „dispariției” ei. Pe de altă parte, Lidia Buble și-a schimbat și look-ul.

De ce a dispărut Lidia Buble din mediul online

În urmă cu două săptămâni, Lidia Buble și-a îngrijorat fanii după ce a dispărut din mediul online. Și-a șters toate postările de pe Instagram, iar la profil a pus o imagine neagră. Inițial, fanii au crezu că o persoană dragă artistei a încetat din viață, iar apoi au apărut speculații potrivit cărora i-au fost sparte conturile de Instagram și Facebook. Ei bine, astăzi, Lidia Buble a elucidat misterul și a explicat la Radio ZU de a a renunțat la rețelele sociale. În plus, artista și-a făcut și o schimbare de look. Ea a renunțat la părul blond și a revenit la șaten.

„Am lipsit două săptămâni. Contul nu a fost spart. Am făcut o cură de detoxifiere de tot ce înseamnă rețele de socializare. Am simțit nevoia asta. Am șters tot! Dar și pentru că mi-am făcut schimbarea asta de look și nu mă mai regăseam în fata aceea blondă. Cred că mi-a fost dor de Lidiuța de acum 10 ani. Nu vi se pare că arăt iar așa? Când am apărut prima dată, părul meu era mai deschis. Părul meu natural se apropie foarte mult de nuanța asta. După 14 ani blondă… Toate nuanțele de blond le-am avut.

Și frații mei m-au întrebat ce am cu ei. Nu vă am pe Instagram, dar vă am în sufletul meu. Recunosc că mă cam mâncau mâinile să postez. În primele două zile tot îmi venea să intru, dar stai că, de fapt, nu am voie. Mi-am impus eu. Mă simțeam foarte obosită. Sunt sănătoasă! Poza neagră nu am pus-o eu, cei din echipa mea au pus-o. De astăzi voi începe să postez din nou”, a mărturisit artista la Radio ZU, potrivit unica.ro.

Lidia Buble a lansat o melodie nouă

Lidia Buble a povestit și ce a făcut în această perioadă în care nu a mai intrat pe rețelele de socializare.

„Am stat în casă și am citit foarte mult din Biblie. Am ascultat muzică, am gătit.”

Tot la Radio ZU Lidia Buble a lansat o nouă piesă care se numește „Draga mea”. Melodia este compusă de Adda și va fi lansată mâine, 8 martie, pe YouTube.

În piesa asta se vor regăsi multe femei puternice, care iubesc intens și care știu să închidă o ușă atunci când este cazul. E o piesă cu o încărcătură emoțională foarte puternică. (…) Fiecare are cui să dedice această melodie. Fiecare a trecut printr-o despărțire, a suferit, a fost greu, a durut… important este să închizi o ușă atunci când e cazul, dar să nu închizi ușa inimii tale și să lași loc pentru dragoste. Dragostea vindecă!” a declarat Lidia Buble.

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton