Homepage  / Vedete româneşti

De ce a divorțat Alexandra Stan de soțul ei, după 5 luni de la nuntă. „Era toxic ce se întâmpla”

De ce a divorțat Alexandra Stan de soțul ei, după 5 luni de la nuntă. „Era toxic ce se întâmpla”
10

de Roxana Mirea,

Alexandra Stan și Emanuel Necatu au divorțat în secret la doar cinci luni de la căsătorie. Totuși, fanii artistei și-au dat seama mai devreme că ceva se întâmplă între cei doi, mai ales pentru că nu mai aveau fotografii împrenă pe rețelele sociale. Ei bine, acum artista a vorbit despre motivul pentru care ea și Emanuel Necatu au pornit pe drumuri diferite.

De ce Alexandra Stan a divorțat de soțul ei

Alexandra Stan a divorțat de Emanuel Necatu la doar cinci luni de la nuntă. Artista a vorbit în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, despre motivele care au dus la ruptura din ei. Alexandra Stan a spus că a intuit că relația lor nu o să meargă, doar că își dorea un partener de viață care să fie un om normal, nu o vedetă.

„Îmi doream pe cineva care e un om normal, nu cântăreț. (…) Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să îmi fac o familie. Credeam că dacă găsesc un bărbat și mă mărit și am stabilitate, aveam echilibrul ăla în interior. Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic.(…) Eu sunt genul de persoană care acceptă orice la început, dar știind că nu e bine, la un moment dat când simt că s-a depășit o limită pun stop și nu mai pot să mă întorc.

Eu știam de la început că nu o să fie sigur și că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția.

Știam amândoi că nu e ok, ne certam din orice, era toxic ce se întâmpla și trăgeam amândoi cu dinții„, a povestit Alexandra Stan la Teo Show, potrivit wowbiz.ro.

Alexandra-Stan-16-septembrie-2021-instagram-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cum se înțeleg acum Alexandra Stan și fostul soț

În momentul de față, Alexandra Stan și fostul ei soț se află în relații bune. Ea a spus că oricând el ar avea nevoie de ajutor, va fi acolo pentru el. Artista a mai precizat că este păcat să pierzi pe cineva doar pentru că n-a fost să fie.

Vorbim! E un om pe care îl respect. La orice oră m-ar suna și ar avea nevoie, o să fiu acolo.

Eu când iubesc chiar iubesc. Când ne-am despărțit i-am zis că o să ajungă în presă. Ne-a fost greu să divorțăm să nu se audă. Am stabilit împreună niște chestii, ne-am mulțumim: băi, mulțumesc, ai fost prima mea soție! Ne-am căsătorit la mănăstire, o poveste frumoasă. E păcat să peirzi un om doar pentru că nu a fost să fie”, a mărturisit Alexandra Stan.

Alexandra Stan nu crede că ea și fostul soț se vor mai împăca, dar nici nu exclude categoric această variantă.

Nu zic nu niciodată. Eu mă bucur că nimeni nu a avut de suferit atât de mult. Cred că și Emanuel e ok și am trecut cu bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am apucat să avem copii. Ar fi fost o decizie grea pentru mine să divorțez de un om cu care am un copil. Am prietene și e foarte greu.

Mi-am dat seama că de fapt noi ne dorim super multe lucruri și toată lumea aspiră la carieră, bani. Mie mi se pare că cel mai greu în viața asta e să ai o familie„, a mai spus artista.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton